Snik: Πιο ανατρεπτική από ποτέ η νέα συνεργασία με γνωστό τραγουδιστή

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Snik: Πιο ανατρεπτική από ποτέ η νέα συνεργασία με γνωστό τραγουδιστή

Μετά από το απρόοπτο γεγονός που συνέβη στο καμαρίνι της Δανάης Μπάρκα, σύμφωνα με την εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συζητήσεις ανάμεσα σε καλλιτέχνες οι οποίοι πρόκειται να εμφανιστούν μαζί τη χειμερινή σεζόν.

Μια συνεργασία - έκπληξη η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι κι εκείνη του γνωστού τράπερ Snik με έναν γνωστό τραγουδιστή. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί ξανά ποτέ σε μπουζούκια, ωστόσο φέτος, φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην «πρώτη» του.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Σαμπάνη, για να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς. Οι δυο τους έχουν μιλήσει ακόμα και για τις ώρες του προγράμματος, αλλά και τη σειρά εμφάνισης, ενώ στο σχήμα είναι πιθανόν να συμμετέχει και η Josephine.

Δείτε παρακάτω τις πληροφορίες για τον Snik

Ψυχολογικά ράκος ο Snik μετά το θάνατο του Mad Clip

Ο θάνατος του Mad Clip σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους του, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από μία σειρά αναρτήσεων που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ένας από αυτούς που βυθίστηκε στη θλίψη ήταν και ο Snik.

Ο γνωστός τράπερ, είχε επίσης ένα τροχαίο πριν από κάποιες εβδομάδες, ωστόσο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθόλου. Με το που έμαθε για τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του.

Πριν από μερικές ώρες, ο Snik με μία νέα ανάρτηση, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως η συναυλία που είχε πραγματοποιήσει για αυτή την Κυριακή (5/9) ματαιώθηκε λόγω πένθους και θα γίνει την επόμενη Κυριακή (12/9).

Η ανάρτηση του Snik μετά τον θάνατο του Mad Clip

Snik Mad Clip