Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε»

«Δεν κλονίζεται η φιλία, όταν δεν έχουμε διαφορά απόψεων»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε»
News 23.09.2021 19:03
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης (23/9) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μέσα σε όλα μίλησε για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν ντόρο.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για την Κωνσταντινίδου

«Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση, δεν είμαστε στην εποχή του μακαρθισμού, δεν κλονίζεται η φιλία, όταν δεν έχουμε διαφορά απόψεων. Ξέρετε πόσα χρόνια την γνωρίζω την Ελισάβετ;

Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός και μάλιστα εγώ την είχα προτρέψει στο να πάει στη σχολή υποκριτικής στην οποία είχα πάει κι εγώ. Όταν είναι ποινικά αδικήματα, οι φιλίες κλονίζονται, όταν υπάρχει μια διάσταση απόψεων, μπορείς να τον άλλον να τον κάνεις να καταλάβει το λάθος του.

Μιλήσαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν μπορώ να σας πω τώρα τις είπαμε, αλλά όταν είσαι με κάποιον φίλος για πολλά χρόνια κι εγώ όμως σαν φίλος, δεν μπορώ να διαγράψω τη φιλία μας, επειδή είπε κάτι γιατί δεν συμφωνώ».

«Την ώρα που το κοινό βλέπει τον Φιλιππίδη μπορεί να ξεχνάει τη φυλάκιση του»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret και στον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο παραχώρησε πρόσφατα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρομος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με τις επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Για να ξεκαθαρίσω κάτι, εγώ είπα ότι, όπως το κοινό μπορεί να παρακολουθεί έναν αγαπημένο ηθοποιό που σφαγιάστηκε, άνετα μπορεί να παρακολουθεί και έναν φυλακισμένο ηθοποιό. Δεν παραλληλίζω τον Σεργιανόπουλο με τον Φιλιππίδη σε καμία περίπτωση. Λέω ότι το κοινό μπορεί με άνεση να βλέπει έναν άνθρωπο που σφαγιάστηκε. Εκείνη την ώρα που τον βλέπει, δεν σκέφτεται τον σφαγιασμό του, άρα και την ώρα που βλέπει τον Πέτρο Φιλιππίδη μπορεί να ξεχνάει τη φυλάκιση του.

Το κοινό μπορεί να βλέπει έναν άνθρωπο που σφαγιάστηκε με άγριο τρόπο, δεν μπορεί να βλέπει τον Φιλιππίδη, που είναι φυλακισμένος;».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όλες οι καταγγελίες ήταν για τον χώρο του θεάτρου, αλλά δεν ακούστηκε καμία για άλλους κλάδους, όπως λόγου χάρη για εκείνον του τραγουδιού. Κάποιοι έχουν επτασφράγιστα τα στόματα τους και αυτό προξενεί εντύπωση γιατί η ελληνική κοινωνία δείχνει ότι μόνο στο θέατρο έχουν γίνει αυτά τα πράγματα. Όλη η υπόλοιπη κοινωνία είναι άψογη; Εμείς δώσαμε το μήνυμα, το παράδειγμα, ο αθλητισμός κατά ένα μέρος και στο μεγαλύερο μέρος το θέατρο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι άψογοι;. Όσο για τον χώρο του τραγουδιού, εκεί είναι νύχτα με τα σχετικά συνεπακόλουθα».

Σπύρος Μπιμπίλας δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει βαφτίσει τον γιο του

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή

Share