Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγα σε ειδικό, είχα το διπολικό συναίσθημα της...» - Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της

Η δύσκολη περίοδος που αντιμετώπισε μετά την γέννηση της κόρης της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγα σε ειδικό, είχα το διπολικό συναίσθημα της...» - Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/9) η Ελεονώρα Μελέτη. Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε «στα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας» αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την γέννα.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

«Πήγα σε ειδικό, είχα το διπολικό συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας και της απόλυτης αμηχανίας ως προς τον εαυτό μου. Δεν ήξερα ποια είμαι. Πράγματα που ίσως αγαπούσα, δεν τα ήθελα πια.

Όλο αυτό το πράγματα έχει και γκρίζες ζώνες κι αυτές τις γκρίζες ζώνες δεν μας τις λένε εύκολα σαν να μην πρέπει να αποδομηθεί η ιερότητα και η τελειότητα της μητρότητας. Δεν την προσβάλλει κανείς αν βγει και πει ότι είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα, χωρίς να έχει επιλόχειο, να μη νιώθει πολύ στα καλά της, όταν έχει γεννήσει.

Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το παιδί σου, τον άντρα σου και την ζωή σου.Είναι απλώς ένα μεταβατικό στάδιο του επιλόχειου ψυχισμού που έχεις το δικαίωμα να νιώθεις όπως γουστάρεις».

"«Γριά», «μπάζο» είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω"

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε πριν από λίγο η Ελεονώρα Μελέτη, μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια που πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του MEGA, θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο.

«Γριά», «μπάζο» «Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι» «γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου?» Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες. Απαντάς; Θα με ρωτήσετε. Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κι αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή.

Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκράμ, απλά συνιστώ να ρετουσάρουν καλά κ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%…

Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό και ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, και σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα!»