Κώστας Μαρτάκης: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Φέτος οι συζητήσεις με την τηλεόραση ήταν πιο θερμές αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Μαρτάκης: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης, κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ο τραγουδιστής μέσα σε όλα αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε η συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή “Love it”.

Ο λόγος που ο Κώστας Μαρτάκης δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Φέτος οι συζητήσεις με την τηλεόραση ήταν πιο θερμές. Μου προτάθηκε και για την Ιωάννα Μαλέσκου, τη συμπαθώ πάρα πολύ, γνωριστήκαμε κιόλας. Αλλά επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν, τα Καλημερούδια στο Mega, δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα θυμίζει πάλι αυτό.

Θέλω κάτι που να έχει σχέση με μουσική. Κριτική επιτροπή θα μπορούσα να το κάνω, από την άποψη ότι, όπως και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχουμε περάσει από αυτή τη διαδικασία, να είμαστε εμείς οι διαγωνιζόμενοι. Οπότε, καταλαβαίνουμε το άγχος τους και όλη την πίεση της κάμερας».

«Εμένα η ατυχία του χωρισμού των γονιών μου, μου έφερε....»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης στα social media προκειμένου να ευχηθεί στον πατριό του για τα γενέθλιά του, ενώ πριν λίγο καιρό στο μεταξύ έκανε και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Οι γονείς του γνωστού τραγουδιστή χώρισαν όταν αυτός ήταν μικρός σε ηλικία, ωστόσο η μητέρα του θέλησε να φτιάξει ξανά τη ζωή της μαζί με έναν άνδρα. Ο άνθρωπος αυτός έγινε ένας δεύτερος πατέρας για τον Κώστα Μαρτάκη, στον οποίο και φαίνεται να έχει τρελή αδυναμία.

«Κάποιοι από εμάς σε αυτή την ζωή είμαστε συνάμα τυχεροί και άτυχοι… Εμένα η ατυχία του χωρισμού των γονιών μου, μου έφερε ένα χαμογελαστό και υπέροχο άνθρωπο! Τον δεύτερο μπαμπά μου!

Τον μπαμπά της καθημερινότητας, που έλεγε μην τα μαλώνεις τα παιδιά, που με κακομάθαινε και συνέβαλε σε αυτό, που είμαι σήμερα!! Χρόνια πολλά μπαμπά 2! Σε αγαπώ πάντα!».

Συγκινεί ο Κώστας Μαρτάκης με την ανάρτηση για τον μπαμπά του