Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς - Τι συνέβη

Ποια η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς - Τι συνέβη

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς έκανε γνωστό πριν από λίγες ώρες πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία. Στο πλευρό του η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη, που πριν καιρό έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ το μωράκι τους).

Χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του έγραψε στην φωτογραφία "Όλα θα πάνε καλά, ε, ε;". Όπως είναι λογικό, λοιπόν, η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα θα σημειώσει μια απουσία σήμερα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά

Δημήτρης Μακαλιάς νοσοκομείο

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε όντως όλα να πάνε καλά και να μην είναι κάτι σοβαρό.

«Όταν πέθανε ο αδερφός μου σκέφτηκα να...»

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς έχοντας απέναντι του, την Δανάη Μπάρκα. Στη συζήτηση τους πάνω, ο ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για το θάνατο του αδερφού του.

«Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος στις δυσκολίες της ζωής, αλλά όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο. Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό. Δηλαδή το… έχτισα μήνες για να φτάσω να πω… τι νόημα έχει τώρα; Που πάει όλο αυτό; Ενώ ήμουν καλά σε όλα τα άλλα, αυτό ήταν πολύ σκληρό.

Όπως προκύπτουν πολλά πράγματα στη ζωή, στην αρχή σου προκαλεί ένα σοκ που όντως μετατοπίζεσαι. Η καθημερινότητα σε κάνει να επανέλθεις, το ξεχνάς. Θα σου πω τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια, στην αρχή έβλεπα πολύ αλλιώς τα πράγματα, αλλά τώρα επανήλθα. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με σένα προσωπικά τελείως», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.