Τροχαίο για τη μαμά της Γωγώς Γαρυφάλλου - «Τη χτύπησε νταλίκα και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα»

Σοκάρει η εξομολόγηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τροχαίο για τη μαμά της Γωγώς Γαρυφάλλου - «Τη χτύπησε νταλίκα και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα»

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του μπαμπά της, η Γωγώ Γαρυφάλλου πήγε να χάσει και την μαμά της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day το σοκαριστικό τροχαίο που είχε πηγαίνοντας στο νεκροταφείο και σώθηκε από θαύμα.

«Έφυγα από το ΑΡΤ. Θα είμαι στο Ε με την εκπομπή «Καλημέρα με τη Γωγώ». Τώρα θα μαζευτώ. Θα αλλάξω λίγο και τα μαλλιά μου. Όχι σε χρώμα. Ούτε για το CNN», αποκάλυψε αρχικά η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Το τροχαίο της μητέρας της Γωγώς Γαρυφάλλου

Στη συνέχεια η Γωγώ Γαρυφάλλου, αποκάλυψε πως η μητέρα της είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, ωστόσο τώρα είναι καλά στην υγεία της καθώς σώθηκα από θαύμα.

«Πήγαινε στον μπαμπά μου στο νεκροταφείο. Και έτσι όπως γυρνούσε τη χτύπησε μια νταλίκα και την πέταξε στο απέναντι ρεύμα. Αλλά ο μπαμπάς μου την προστάτεψε και όλα καλά. Είναι καλά. Εγώ αυτό το βίωσα σαν θαύμα» ανέφερε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Πήγα να γεννήσω και το παιδί μου δεν είχε οξυγόνο...»

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία πρόσφατα έζησε το πένθος, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την ημέρα της γέννησης της κόρης της, η οποία ήρθε πρόωρα στη ζωή. Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του μωρού της και συγκίνησε.

«Μέχρι να γεννήσω εγώ χόρευα με την κοιλιά στο στόμα στη σχολή χορού και σπάσανε τα νερά τέσσερις ημέρες συνεχόμενα και εγώ δεν το είχα πάρει είδηση γιατί μου έφευγαν σταδιακά. Όταν λοιπόν πήγα να γεννήσω έπεσαν επάνω μου όλοι οι γιατροί γιατί το παιδί μου δεν είχε οξυγόνο, εκείνη την ώρα βίωσα ένα πραγματικό θαύμα. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου. Δεν ξέρω αν η μητρότητα σε αλλάζει σαν άνθρωπο, αλλά εγώ μέσα από την κορούλα μου ξαναγεννήθηκα», αποκάλυψε στο περιοδικό Χάι.

Γωγώ Γαρυφάλλου οι δυσκολίες στη γέννα της

Όσον αφορά στο θάνατο του πατέρα της: «Ναι, έχασα τον πατέρα μου πριν από πέντε μήνες, τεράστια απώλεια η οποία δεν αναπληρώνεται με τίποτα, αλλά ξέρω ότι με προσέχει από εκεί που είναι. Ευτυχώς πρόλαβε να γνωρίσει και να ζήσει λίγο την κορούλα μου. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς! Έχω όμως τη μητέρα μου, που μου έχει σταθεί βράχος στο πλευρό μου στα πάντα, μέχρι και σήμερα είναι ο στυλοβάτης μου σε όλα, πρέπει να την κάνω εικόνισμα και να την προσκυνάω κάθε μέρα».