Σοκ! Αποσύρεται από την τηλεόραση ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από 41 χρόνια; Βούιξε ο τόπος

Πότε έρχεται... το τέλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ! Αποσύρεται από την τηλεόραση ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από 41 χρόνια; Βούιξε ο τόπος

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε στις κάμερες του Happy day ο αγαπημένος παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης. Στην πρώτη συναυλία του γιου του, Ιάσωνα, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, και δήλωσε περήφανος και για τους δυο γιους του ενώ μίλησε ταυτόχρονα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Να σημειωθεί πως ούτε φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά του αφού τα.. χαμηλά ποσοστά τηλεθέασής του έχουν δημιουργήσει αναβρασμό στο κανάλι!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη

«Ο Φοίβος με έχει ξεπεράσει πλέον. Ήταν δική του επιλογή κι εγώ είμαι από πίσω και βοηθάω. Θα ήθελα να προλάβω να τον έχω απέναντι. Θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να πάει καλύτερα αυτός», δήλωσε στο Happy Day και συνέχισε αναφορικά με τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη:

«Έχει ανθίσει και το χαίρομαι αυτό. Ένιωθα μοναξιά όταν ξεκίνησα. Είναι ωραίο πράγμα».

Για τις φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται το 2022: «Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος. Δεν προγραμματίζω τίποτα, μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Τέλος δεν θα έρθει, το τέλος του μπροστά ναι, αλλά εγώ δεν θα σταματήσω να δουλεύω».

Το ιστορικό του Γιώργου Παπαδάκη

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.