Ξανά ελεύθερος ο Παναγιώτης Βασιλάκος - Τίτλοι τέλους για αυτόν και την Σουηδέζα

Όσα αποκάλυψε για την πρώην του....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξανά ελεύθερος ο Παναγιώτης Βασιλάκος - Τίτλοι τέλους για αυτόν και την Σουηδέζα

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να βγήκε από το The Bachelor με σχέση, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα χώρισε. Τα "καρφιά" μάλιστα που του πετούσε η πρώην αγαπημένη του Νικολέττα Τσομπανίδου στις εκπομπές ήταν πολλά, με τον ίδιο να της απαντάει επίσης δημόσια και η κόντρα τους να μην έχει τέλος.

Λίγο καιρό λοιπόν αργότερα αφότου έγινε γνωστή η νέα σχέση της Νικόλ, και ο Παναγιώτης προχώρησε σε νέα αγαπημένη. Η σύντροφος του ήταν από την Σουηδία και πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στις Σεϋχέλλες. Ωστόσο και αυτή η σχέση του... τελείωσε οριστικά.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου βρέθηκε καλεσμένος μια ημέρα μετά την πρώην σύντροφό του η οποία φορούσε το μονόπετρο που της είχε χαρίσει στο φινάλε του ριάλιτι.

«Έβγαινα με μια κοπέλα αλλά δεν προχώρησε. Για να εμφανίσω δημόσια μια κοπέλα θέλω να είμαι πολύ σίγουρος», είπε για τον πρόσφατο χωρισμό του.

Όσα για την Νικολέττα Τσομπανίδου: «Έχουμε χωρίσει και έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα. Προχώρησε πολύ γρήγορα στη ζωή της, οπότε δεν υπήρχε λόγος να έχουμε επαφή. Καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε, εγώ δεν έχω πρόβλημα να της μιλήσω». «Καλά κάνει το κοριτσάκι. Μπορεί να το αγόρασε η παραγωγή αλλά εγώ την επέλεξα και της το έδωσα. Καλά κάνει και το φοράει, είναι ένα δώρο που της αρέσει και έχει αναμνήσεις», είπε για το μονόπετρο.

Για τον Αλέξη Παππά: «Με είχε πάρει ο Αλέξης και είχαμε βρεθεί για να με ρωτήσει για την εμπειρία μου. Είχαμε πάει για καφέ. Μετά το πρώτο γύρισμα πάλι με πήρε. Τον ξέρω 10-11 χρόνια, τον παρότρυνα να μπει και να το ζήσει. Ακόμα τον βλέπω μαγκωμένο, δεν έχει δείξει τον χαρακτήρα του».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια του Bachelor 2

Μπορεί φέτος να μην είναι αυτός ο Bachelor, ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος φαίνεται πως παραμένει φανατικός τηλεθεατής. Μάλιστα, μάντεψε και την κοπέλα που θα βγει φετινή νικήτρια και θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Στο (17/9) επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, ο Αλέξης πραγματοποιήσε μια φωτογράφιση με θέμα τους μεγάλους κινηματογραφικούς έρωτες. Η χημεία που ξεχώρισε ήταν σίγουρα αυτή του ίδιου με της Γιώτας, οι οποίοι υποδυήθηκαν το ζευγάρι του Notebook.

Μετά λοιπόν την εν λόγω τρυφερή στιγμή, ο Παναγιώτης Βασιλάκος δημοσίευσε την φωτογραφία του Αλέξη και της Γιώτης που φιλιούνται και τόνισε πόσο πολύ ταιριάζουν.

 The Bachelor 2 o Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια