Mega Καλημέρα: Εισέβαλε στο πλατό η Μπάρκα και άρχισε να θυμιατίζει φορώντας το μπουρνούζι της

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: Εισέβαλε στο πλατό η Μπάρκα και άρχισε να θυμιατίζει φορώντας το μπουρνούζι της

Άκρως αιφνιδιαστική ήταν η επίσκεψη της Δανάης Μπάρκα σήμερα 24/9 στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Την ώρα που η ίδια ετοιμαζόταν λίγο πριν βγει στον αέρα με την δική της εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη την κάλεσε στο πλατό.

Οι δυο παρουσιάστριες ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Σε παρακαλώ, έλα λίγο… Έλα… Σε παρακαλώ Δανάη, έλα να πεις μια καλημέρα. Όπως είσαι, έλα εδώ» ανέφερε επίμονα η Ελεονώρα Μελέτη προς την έτερη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού. «Κοιτάξτε, κυρίες και κύριοι, τι ζούμε κάθε πρωί».

Και η Δανάη Μπάρκα εισέβαλε στο πλατό μετά του μπουρνουζιού, των ρόλεϊ και του λιβανιστηριού. «Καλημέρα, τι κάνετε; Καλημέρα σας! Πως είστε;». «Δεν μπορώ, παιδιά, πραγματικά! Κάθε πρωί έρχεται, μπαίνει μέσα λιβανίζει, φεύγει» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη με την αποχώρηση της Δανάης Μπάρκα.

Να τονίσουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» όπου μέσα σε όλα μίλησε για «τα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας».

Δείτε παρακάτω την επική στιγμή από την εκπομπή Mega Καλημέρα

Παραλίγο φωτιά στο καμαρίνι της Δανάης Μπάρκα - Βγήκε έξω με το εσώρουχο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στους διαδρόμους του MEGA, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής Πάμε Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα, έκανε μια αδιανόητη γκάφα που έκανε όλους τους εργαζόμενους σε όλα τα γραφεία και τους ορόφους να τρέχουν προς τις εξόδους.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός ξεκίνησε να θυμιατίζει στο καμαρίνι της, με αποτέλεσμα οι ανιχνευτές που υπάρχουν στους χώρους του καναλιού να πιάνουν τον καπνό και να χτυπά ο συναγερμός πυρκαγιάς.

Η Δανάη Μπάρκα που κατάλαβε αμέσως τι συνέβη, βγήκε αμέσως έξω από το καμαρίνι της και φώναζε πως εκείνη ξεκίνησε τον συναγερμός και δεν πρόκειται για πυρκαγιά. Ωστόσο, για να τους ειδοποιήσει άμεσα.... βγήκε μόνο φορώντας το εσώρουχο της.

Όσα αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα για τα όσα σημειώθηκαν στο κανάλι

«Πήρα το λιβανιστήρι μου και πήγα να λιβανίσω και ενώ όταν το ανάβω βγαίνω κατευθείαν έξω, επειδή έχουμε αισθητήρες, αυτή τη φορά έκατσα λίγο παραπάνω στο καμαρίνι. Ο καπνός από το λιβανιστήρι πήγε πάνω στον ανιχνευτή, άρχισαν να βαράνε συναγερμοί, να κατεβαίνουν άνθρωποι και βγήκα με το εσώρουχο από το καμαρίνι, γιατί φοβήθηκα πάρα πολύ και έτρεχα και φώναζα στους διαδρόμους “εγώ, εγώ, εγώ”», είπε χαρακτηριστικά, λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση που έκανε για τα ευχάριστα.