Super Κατερίνα: Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of us

«Αν σπάσουν τα νερά στον αέρα θα πάρω εγώ τη θέση της...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of us

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης μια ημέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Just the 2 of us. Μπορεί επίσημα με ανακοίνωση να μην έχουν ανακοινωθεί όλα τα ζευγάρια, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε μερικά από αυτά σύμφωνα με ρεπορτάζ εκπομπών.

Μπορεί λοιπόν την παρουσίαση του λαμπερού σόου να έχει ο παραγωγός, ωστόσο ακόμη ένα άτομο θα βρίσκεται backstage. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία όπως πρώτοι στο youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά είναι έγκυος.

Η τραγουδίστρια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, για αυτό κιόλας έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, καθώς η ίδια δεν έχει βγει δημόσια να επιβεβαιώσει την ευχάριστη αυτή είδηση.

Η ανακοίνωση στον αέρα του Super Κατερίνα για την εγκυμοσύνη της Στικούδη

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την παρακολουθήσουμε στον αέρα του Just the 2 of us, o Νίκος Κοκλώνης ανέφερε πως θα την δούμε στα backstage με την... φουσκωμένη της κοιλίτσα, ανακοινώνοντας έτσι δημόσια πως είναι έγκυος.

Επίσης, όπως προαναφέραμε επειδή η Κατερίνα Στικούδη διανύει τις τελευταίες εβδομάδες κύησης η Κατερίνα Καινούργιου προσφέρθηκε να πάρει την θέση της αν γεννήσει και αποχωρήσει από το σόου.

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει τον πρώτο καρπό του ερωτά της από τον σύζυγός της, Βαγγέλη. Μάλιστα η τραγουδίστρια είναι πάνω από 6 μηνών και παρ' ότι κρατάει σιγή ιχθύος μη θέλοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, φίλη αυτής, και συγκεκριμένα η Νάγια αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η, επίσης, τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι not κι εκτός από τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της Στικούδη, αναφέρθηκε και σε σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν οι οποίες έπασχαν από κακοποιητική συμπεριφορά.

«Στην Αράχωβα, μου έχουν χτυπήσει στις 5 το πρωί την πόρτα στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι που μου έκλεισαν το live για να μπουν στο δωμάτιό μου. Μόνο που δεν την έσπασαν» είπε.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση από διάφορες απόψεις. Μετά το τελείωσα. Είμαι τυχερή που μετά τον χωρισμό δεν είχε συνέχεια» είπε.

«Άνοιξα το κομμωτήριο σκύλων για να φροντίσω διάφορα ζωάκια. Επειδή ασχολιόμουν μόνη μου στην καραντίνα με τον σκύλο μου και είπα να το κάνω και επαγγελματικά».

«Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε προδίδοντας το φύλο του μωρού.