Σασμός: Ο ALPHA έδειξε τον δολοφόνο του Στεφανή και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Αποκαλύφθηκε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο ALPHA έδειξε τον δολοφόνο του Στεφανή και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Από τη Δευτέρα (20/9) που προβλήθηκε η δολοφονία του Στεφανή στον Σασμό, σύσσωμο το Twitter προσπαθεί να μάθει ποιος είναι αυτός που τον επισκέφθηκε στον μαντρί του και του αφαίρεσε τη ζωή με τόσο βάναυσο τρόπο.

Μέχρι και ο ALPHA αποφάσισε να πάρει θέση με ένα δικό του tweet για να ξεκαθαρίσει πως ούτε εκείνος γνωρίζει τον δολοφόνο. Έλα όμως που τελικά κυκλοφόρησε ένα πλάνο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του δολοφόνου.

Η αποκάλυψη για τον δολοφόνο του Στεφανή στον Σασμό

Όπως θα διαπιστώσετε λοιπόν από τα tweets που ακολουθούν, ο δολοφόνος του Στεφανή που ψάχνουν μανιωδώς όλοι δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο του ξάδερφο, Μαθιό. Ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή και αμέσως μετά πάει στην οικογένειά του για να τη στηρίξει.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως το Twitter δεν πήρε καθόλου καλά αυτή την εξέλιξη αφού ο Μαθιός είναι με διαφορά ο αγαπημένος του χαρακτήρας.

Σασμός twitter spoiler
Σασμός δολοφόνος Στεφανή

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Σε αυτή τη σειρά γνωρίσαμε τον «Κώστα» από τον Σασμό

Ο Σασμός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας τις τελευταίες εβδομάδες. Η νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους χαρακτήρες που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα, είναι αυτός του «Κώστα», τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο Κώστας είναι σύζυγος της Άσπας, ιδιοκτήτης καντίνας και οδηγός φορτηγού. Ζηλεύει την Άσπα, είναι απόμακρος, δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και τη ζωή του.

«Όλα ξεκίνησαν από την casting director των Άγριων Μελισσών, τη Μιράντα Ρωσταντή, η οποία με επέλεξε πέρυσι το χειμώνα για το ρόλο του Θανάση, του συζύγου της Μαρίας Μαδούρου, που δολοφονήθηκε από τον Βόσκαρη. Αυτός ο δραματικός ρόλος έγραψε στις καρδιές των τηλεθεατών και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Ο ρόλος του Θανάση ήταν το βήμα για το παρακάτω.

Η Μιράντα Ρωσταντή έκανε το κάστινγκ και για το Σασμό, οπότε μου ζήτησε και πάλι να κάνω δοκιμαστικό για τον Κώστα, το φορτηγατζή, τον καντινιέρη που έχει μπλέξει άσχημα στη ζωή του», είχε πει χαρακτητριστικά πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του για τον ρόλο του στον Σασμό.

Μπορεί να προσπαθείτε εδώ και μέρες να θυμηθείτε λοιπόν από πού ξέρετε τον Δημήτρη Γεωργαλά και εμείς, ή μάλλον το Twitter, είναι εδώ για να δώσει την απάντηση.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν», όπου υποδύθηκε τον οδοντίατρο που είχε ερωτευτεί την Αφροδίτη.