Ραγδαίες εξελίξεις με το Love it - Η on air ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Πριν σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με το Love it - Η on air ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

Με αναπάντεχο τρόπο έκλεισε την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Παρασκευής (24/9), καθώς ανακοίνωσε on air στους τηλεθεατές της, μία μεγάλη αλλαγή που γίνεται από την ερχόμενη εβδομάδα στην εκπομπή της, Love it.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να αλλάζει ώρα και έτσι ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής, η εκπομπή της θα ξεκινάει στις 11:30 αντί για τις 12:00.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου για το Love it

«Πριν σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο και να περάσετε πολύ όμορφα γιατί θα έχει και καλό καιρό. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα, προσέξτε όμως! Θα είμαστε από αυτή τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 11.30 κοντά σας.

Για να χορταίνουμε χρόνο και να μπορούμε να λέμε όλα όσα θέλουμε και όλα όσα αγαπάμε. Οπότε Δευτέρα συντονίζεστε στις 11.30. Πολλά φιλάκια, τα λέμε τότε. Ανυπομονώ να τα πούμε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Καρτελιάς και Παπίλα έκραξαν άσχημα την Μαλέσκου - «To θεωρεί μαγκιά για τα νούμερα»

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν στην εκπομπή Breakfast Star, με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα να «καρφώνουν» την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Μαζί με την παρέα της εκπομπής τους μίλησαν για την εν λόγω διαμάχη, δείχνοντας μάλλον να υπερασπίζονται την παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Όλο το πάνελ επεσήμανε, ότι δεν έχει λογική να σπαταλάς τον τηλεοπτικό σου χρόνο και της δημοσιογραφικής σου ομάδας στο να απαντάς, με τον Γιώργο Καρτελιά να αναφέρει πως «απλά μπορείς και λες πως θα κάνω κι άλλα νούμερα. Το θεωρεί και λίγο μαγκιά ίσως».

Η Ελίνα Παπίλα από την άλλη ήταν πιο ήπια, αλλά... την έσφαξε επίσης με το γάντι, ρωτώντας... με τρόπο αν η Μαλέσκου ακολουθεί συχνά την τακτική της κόντρας και απαντάει στους αντιπάλους της.