Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τον χωρισμό του - «Ήμουν λίγο δύσκολα στην αρχή»

Η συγκίνησή του για την ανιψιά του που βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τη Νέα Υόρκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τον χωρισμό του - «Ήμουν λίγο δύσκολα στην αρχή»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/9) ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό του, ο οποίος έγινε γνωστός πριν από λίγο καιρό.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του J2US, ο παραγωγός και παρουσιαστής εξήγησε πως το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν και το καλύτερο για εκείνον μιας και αναγκάστηκε να διαχειριστεί τον χωρισμό.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον χωρισμό του

«Χώρισα, ναι, το καλοκαίρι. Ήμουν λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά μετά το ξεπεράσαμε μαζί. Είχαμε τα up και τα down, τα τηλεφωνήματα τα ξημερώματα. Θα πω κιόλας πως ένα βράδυ είχαμε πάει με την Κατερίνα και ήπιαμε, που εγώ δεν πίνω. Έγινα ρεζίλι και αισθάνομαι άσχημα.

Έπαιρνε τότε η Κατερίνα τη σχέση μου τηλέφωνο, χωρίς να το ξέρω και την είχε σε ανοιχτή ακρόαση. Για μένα η σχέση μου είναι οικογένεια μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι μας ερωτευόμαστε και επειδή εγώ είμαι των άκρων ερωτεύομαι στο φουλ.

Δεν πέρασα το καλοκαίρι όπως ήθελα αλλά ήρθε ο χειμώνας με τη δουλειά και όλα αυτά που είχαμε να κάνουμε εδώ με τις εκπομπές και τα ξέχασα! Δεν είχα δηλαδή χρόνο να σκεφτώ αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Η συγκίνηση του Νίκου Κοκλώνη στη σύνδεση με την ανιψιά του από τη Νέα Υόρκη

Η κόρη της αδερφής του Νίκου Κοκλώνη, Γεωργιάνθη Μητρούσια συνδέθηκε με Skype με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον αγαπημένο της θείο.

«Έχει άστρο. Είχα ξεχάσει πόσο θετικός άνθρωπος είναι, πώς είναι να ξυπνάς με τον Νίκο στο σπίτι. Δεν βαριέσαι ποτέ» είπε.

Τότε ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και διηγήθηκε μια ιστορία από την παιδική του ηλικία όταν με την αδελφή του έφαγαν μία τούρτα και έριξαν το φταίξιμο στη μικρούλα τότε Γεωργιάνθη.