Μαρία Ηλιάκη: H τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της και η on air έκπληξη

Τον έβλεπε και "έλιωνε" από έρωτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: H τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της και η on air έκπληξη

Στην τηλεόραση επέστρεψε η Μαρία Ηλιάκη στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου κάνοντας πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου 25/9 στο MEGA με την εκπομπή Τι λες τώρα. Η παρουσιάστρια απείχε εδώ και πολλά χρόνια από τον χώρο, όμως μετά την γέννηση της κόρης της αποφάσισε να γυρίσει.

Στο πλευρό της στο νέο βήμα αυτό, βρίσκεται κάθε ώρα και λεπτό ο αγαπημένος της, ο οποίος θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram για να της ευχηθεί "καλή αρχή".

H τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Μαρίας Ηλιάκη

Η έκπληξη του συντρόφου της Ηλιάκη στον αέρα της εκπομπής

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής, ωστόσο εμφανίστηκε ξαφνικά και μέσω Skype ο σύντροφος της Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελβετία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Μαρία μου, αγάπη μου, έστω και από μακριά καλή επιτυχία σου εύχομαι. Και να συνεχίσεις να με κάνεις περήφανο όπως εδώ και τρία χρόνια κάθε μέρα. Αυτό ήθελα να σου πω μόνο» είπε και η παρουσιάστρια συγκινήθηκε.

«Στην εγκυμοσύνη είχα...»

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελενη» στο Mega. Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το συζητούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε ότι θα κατηφορίσουμε με τον Στέλιο στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα εκεί. Και έγινε!

Εγώ την κατάλαβα, εννέα μήνες τον εμετό που έκανα δεν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχαμε και lockdown δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο. Στους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν Ελλάδα μόνη μου, επειδή δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήταν hardcore.

Ήμουν πολύ cool στην εγκυμοσύνη, είχα άγνοια κινδύνου. Τόσο cool που στον πρώτο υπέρηχο, απλά το κοιτούσα. Καθόμουν και τους κοιτούσα σαν χαμένη και είπα “α το παιδί μας ε;”.

Ρωτούσα τις φίλες μου “ρε σεις θα το αγαπάω;”. Δεν είχα χρόνο να νιώσω όλα αυτά τα ωραία, έτσι που περνούσα. Όταν γεννήθηκε έβαλα τα κλάματα».