Ξέσπασε σε κλάματα η Νικολέττα Ράλλη στην πρεμιέρα της εκπομπής της - Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα δάκρυα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Νικολέττα Ράλλη στην πρεμιέρα της εκπομπής της - Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα δάκρυα

Πρεμιέρα στο OPEN έκανε η Νικολέττα Ράλλη με την εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια μετά από την γέννηση της κορούλας της επέστρεψε στην τηλεόραση πλήρως ανανεωμένη και γνωστά ονόματα στο πλατό της.

Ωστόσο, με το που έγινε η έναρξη και υποδέχτηκε τους τηλεθεατές της, ξέσπασε σε κλάματα με τα δάκρυα να τρέχουν σαν νερό από τα μάτια της. Η ίδια ήταν πολύ συγκινημένη για το νέο αυτό ξεκίνημα στα επαγγελματικά της και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Ενώ, αποκάλυψε πως συγκινείται εύκολα μετά την γέννα της.

«Να σας καλώς ορίσω… Με βλέπετε λίγο συγκινημένη, αυτό να ξέρετε έχει συμβεί από τότε που γέννησα το παιδί μου. Κλαίω με το παραμικρό. Δεν θα δείτε εκπομπή ενημέρωσης, θα μιλήσουμε μόνο για όμορφα πράγματα», ήταν μεταξύ άλλων τα πρώτα λόγια της Νικολέττας Ράλλη, η οποία έκανε πρεμιέρα μια ώρα μετά την Κατερίνα Καραβάτου στο MEGA.

Βίντεο από την πρεμιέρα της Ράλλη

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη πριν την πρεμιέρα της στο OPEN

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μίλησε για την νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open.

Ο σταθμός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την αγαπημένη παρουσιάστρια και η ίδια δήλωσε έτοιμη για το νέο αυτό ξεκίνημα.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή.

Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού.

Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει. Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα. Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν», είπε χαρακτηριστικά.