J2US: Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές με την εμφάνιση Τούνη - Νικηφόρου - Η τρομερή αποθέωσή τους

«Πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές με την εμφάνιση Τούνη - Νικηφόρου - Η τρομερή αποθέωσή τους

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγο το «Just the 2 of us» το οποίο περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές. Ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης καλησπέρισε όχι μόνο τους κριτές αλλά και τους διαγωνιζόμενους του show.

Ανάμεσά τους είναι και η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Νικηφόρο αν και η ίδια είναι αντίπαλος με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται να μην "φοβάται" τίποτα καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι όπως είδαμε μέχρι στιγμής είναι το φαβορί.

Έτσι, όταν ήρθε η σειρά της κριτικής επιτροπής να σχολιάσει την επίδοσή τους δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως έμειναν έκπληκτοι μιας και δεν περίμεναν τέτοιες επίδοσης από την Ιωάννα Τούνη. Από την άλλη το ταίρι της, ο Νικηφόρος είπε ξεκάθαρα πως είναι έτοιμη για το τραγούδι.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και του Νικηφόρου

J2US: Άφωνη η Βανδή με την ατάκα που ακούστηκε στον αέρα για το διαζύγιο της

Μετά από την έναρξη του «Just the 2 of us» ο Νίκος Κοκλώνης απηύθυνε τον λόγο στην κριτική επιτροπή για να πούνε τις τις δικές τους εντυπώσεις καθώς πλέον θα τους βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Ο παρουσιαστής αιφνιδίασε την Δέσποινα Βανδή, λέγοντας: «Μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερού. Το καλοκαίρι κι οι δυο περάσαμε τα ίδια στα αισθηματικά. Χωρίσαμε αλλά είμαστε μια χαρά. Είσαι καλά; Κι εγώ μαζί σου χέρι χέρι.»

Η Δέσποινα Βανδή χαμογέλασε στο σχόλιο του παρουσιαστή αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της, που για πρώτη φορά σχολιάστηκε δημόσια ο χωρισμός της, που απασχόλησε τόσο πολύ το καλοκαίρι. Από την άλλη "κάγκελο" έμεινε η Παπαδοπούλου μόλις έμαθε ποιον έχει ως ταίρι στο show.

Δείτε παρακάτω την επική στιγμή Κοκλώνη - Βανδή on air