J2US: Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε on air το φύλο του μωρού της

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε on air το φύλο του μωρού της

Η Κατερίνα Στικούδη έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, καθώς αρκετό καιρό τώρα οι φήμες εγκυμοσύνης είχαν φουντώσει αρκετά. Πλέον η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει να "κρύψει" τίποτα.

Η ίδια έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στην πρεμιέρα του «Just the 2 of us» όπου την πρώτη "Καλησπέρα" είπε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Από την άλλη, η Κατερίνα Στικούδη έχει τον δικό της ενεργό ρόλο στο green room εκεί όπου θα συναντά τους συμμετέχοντες λίγο μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή. Έτσι, η Σάσα Σταμάτη μετά από την εμφάνισή της δεν δίστασε να ρωτήσει ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

J2US: Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές με την εμφάνιση Τούνη - Νικηφόρος - Η τρομερή αποθέωσή τους

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγο το «Just the 2 of us» το οποίο περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές. Ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης καλησπέρισε όχι μόνο τους κριτές αλλά και τους διαγωνιζόμενους του show.

Ανάμεσά τους είναι και η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Νικηφόρο αν και η ίδια είναι αντίπαλος με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται να μην "φοβάται" τίποτα καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι όπως είδαμε μέχρι στιγμής είναι το φαβορί.

Έτσι, όταν ήρθε η σειρά της κριτικής επιτροπής να σχολιάσει την επίδοσή τους δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως έμειναν έκπληκτοι μιας και δεν περίμεναν τέτοιες επίδοσης από την Ιωάννα Τούνη. Από την άλλη το ταίρι της, ο Νικηφόρος είπε ξεκάθαρα πως είναι έτοιμη για το τραγούδι.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και του Νικηφόρου