"Θύελλα" με την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη ντυμένη στα λευκά

Τα σχόλια των followers της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Μαρίνα Πατούλη είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram. Μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο από βόλτες της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο.

Χθες 25/9 λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε με την Μόνικα Μπελούτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ντυμένη με ένα λευκό κοστούμι.

Με την φωτογραφία λοιπόν αυτή, θέλησε να ενημερώσει πως:

«Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή, η Πρόεδρος του Δικτύου @sdg_17_greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η κλιματική αλλαγή δεν είναι ένα θεωρητικό ή εικονικό ζήτημα. Είναι ένα ζήτημα υπαρκτό με σοβαρές συνέπειες που επηρεάζουν πλέον κάθε χώρα σε κάθε ήπειρο. Είναι κοινή η πεποίθηση πως η παγκόσμια δράση για τη διαχείριση της κλιματικής κρίσης είναι επείγουσα σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδα, και με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων μερών, κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα. Eίναι πλέον, περισσότερο από ποτέ, αναγκαία για την αντιμετώπιση της κλιμακούμενης κλιματικής και περιβαλλοντικής κρίσης, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς ευημερούντος, δίκαιου και βιώσιμου μέλλοντος.

Στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας για την κλιματική κρίση, ως Δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στη χώρα μας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που διανύουμε, έχουμε ενεργοποιήσει τα μέλη μας να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την αφύπνιση της κοινωνίας, των πολιτών κάθε ηλικίας στην κατεύθυνση της ανάληψης δράσης για το Κλίμα, που σχετίζεται ζωτικά με ευημερία των επόμενων γενεών», και τα σχόλια προκλήθηκε "θύελλα", καθώς ήταν δεκάδες.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Αν κάνω πλαστική επέμβαση θα το πω»

Η κ. Πατούλη αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από ένα σόου, την ίδια στιγμή που χαρακτήρισε την πολιτική, «πρόκληση».

«Είχα μια πρόταση από σόου αλλά και δεν έχω χρόνο και δεν έχω φωνή», σχολίασε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τον έρωτα: «Έρωτας είναι η ίδια η ζωή. Θεωρώ ότι μια γυναίκα που είναι χορτασμένη, που έχει αυτοπεποίθηση και στόχους, που δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, νιώθει όμορφα που μεγαλώνει όμορφα».

Για το αν θα προχωρούσε σε κάποια πλαστική επέμβαση: «Έχει προχωρήσει η επιστήμη και μπορούμε με λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους να νιώθουμε όμορφες. Από μέσα μας πηγάζει η εξωτερική λάμψη. Αν έκανα κάτι θα τολμούσα να το πω».

Για το αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την πολιτική: «Η αγάπη μου για τα κοινά και την κοινωνική προσφορά είναι υπέρτατη για εμένα. Αποτελεί πρόκληση».

Ενώ όσον αφορά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν μπορώ να μιλάω για διαζύγια και διαστάσεις. Είμαστε σε διάσταση, είμαστε καλά και προχωράμε». (δείτε τι είπε εδώ για τον χωρισμό τους ο πρώην σύζυγός της.)