Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην Σάντρα και τον Κώστα Βουτσά πριν από 26 χρόνια

«Πήγαμε μαζί στο αστυνομικό τμήμα και εννιά χρόνια μετά μου αποκάλυψε πως...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην Σάντρα και τον Κώστα Βουτσά πριν από 26 χρόνια

Ήταν 7 Φεβρουαρίου 2020 όταν ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 26ης, σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή. Κηδεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ η ταφή του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο.

Περίπου 2 χρόνια μετά το θάνατο του η οικογένεια του δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό, με την τελευταία του σύζυγο Αλίκη Κατσαβού, μέχρι πρόσφατα να κάνει αποκαλύψεις για τον αξέχαστο σπουδαίο ηθοποιό της ελληνικής τηλεόρασης.

Προσφάτως επίσης και η κόρη του Σάντρα Βουτσά, μίλησε για τον αγαπημένο της μπαμπά, φέρνοντας στο φως ένα άγνωστο για εμάς περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε πριν από 26 χρόνια, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso.

Αυτό είναι το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην Σάντρα και τον Κώστα Βουτσά

Θυμάσαι κάποια σκανδαλιά που να είχε εξοργίσει τον πατέρα σου;

Να τον εξοργίσει όχι, αλλά θυμάμαι κάτι χαριτωμένο που μου είχε κάνει, επειδή είχε ανησυχήσει. Ήμουν κοντά στα 16 και είχα «λυσσάξει» να μου πάρει μηχανάκι. Μου το αγόρασε, λοιπόν, με την προϋπόθεση να κυκλοφορώ μόνο στο Παλαιό Ψυχικό, άντε και στο Καβούρι, όπου πηγαίναμε τα καλοκαίρια. Είχαμε εκεί ένα εξοχικό και σε απόσταση περίπου 10 λεπτών βρισκόταν το εξοχικό όπου έμεναν τότε ο πατέρας μου με τη δεύτερη γυναίκα του. Ένα βράδυ είχα καθίσει παραπάνω μαζί τους και θέλησε να με συνοδεύσει σπίτι. Εγώ πήγαινα μπροστά με το μηχανάκι κι εκείνος πίσω με το αυτοκίνητο. Έκανα όμως διάφορες αηδίες στον δρόμο, ψιλοέτρεχα, έπαιρνα τις στροφές ανοιχτά.

Και πώς αντέδρασε;

Δεν μου το σχολίασε εκείνη τη στιγμή. Δύο μέρες μετά, όμως, βγαίνω από το σπίτι και το μηχανάκι είχε κάνει φτερά! Τον παίρνω τηλέφωνο. «Δεν ξέρω τίποτα» μου λέει. «Με κλέψανε!» φωνάζω εγώ με κλάματα. Φαντάσου, πήγαμε μαζί στο αστυνομικό τμήμα, δηλώσαμε την κλοπή και εννιά χρόνια μετά, στα 25 μου, μου αποκάλυψε πως το είχε πάρει εκείνος. «Σιγά μη σε άφηνα να οδηγείς σαν καμικάζι» μου είχε πει. Είχε ενημερώσει, μάλιστα, με τρόπο και τους αστυνομικούς τότε, χωρίς να το καταλάβω.

"Δεν μπορώ να δω ταινία του πατέρα μου! Μου είναι πολύ δύσκολο"

Συνέντευξη στην On Time και στον Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε η Σάντρα Βουτσά. Η ίδια μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, Κώστα Βουτσά και της μητέρας της, Έρρικας Μπρόγιερ ενώ συγκίνησε προκάλεσε και με την τελευταία ανάρτησή της.

Πώς αντιμετώπισες την απώλεια και των δυο γονιών σου μέσα σε λίγους μήνες;

Θεωρώ ότι ο εγκέφαλός μας είναι έτσι φτιαγμένος που μας προστατεύει από την συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Ακόμη σήμερα που μιλάμε δεν έχω συνειδητοποιήσει πραγματικά πως έχουν πεθάνει οι γονείς μου. Έρχονται σκέψεις και φύγουν. Αυτό όμως γίνεται μόνο του.

Εγώ, για να καταλάβεις, ακόμα δεν μπορώ να δω ταινία του πατέρα μου. Εντάξει, είναι πολύ δύσκολο… Περνάνε στιγμές που λέω: Δηλαδή τώρα δεν θα τους ξαναδώ ποτέ; Είναι δυνατόν; Ξέρεις, ο θάνατος είναι ένα πράγμα τόσο απόλυτο που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Στη ζωή όλα συνηθίζονται εκτός από αυτό.