Ασύλληπτο - Η Γαρμπή έκανε επική ανάρτηση για την ηλικία της Σταμάτη και εκείνη απάντησε

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο - Η Γαρμπή έκανε επική ανάρτηση για την ηλικία της Σταμάτη και εκείνη απάντησε

Η Καίτη Γαρμπή είναι λάτρη του twitter και αρκετά συχνά την έχουμε δει να παίρνει θέση σε πολλά θέματα της επικαιρότητας. Όπως για παράδειγμα την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα. Ωστόσο χθες 25/9 έβλεπε την πρεμιέρα του J2us και θέλησε να γράψει κάτι για την Σάσα Σταμάτη και την ηλικία της, με αφορμή μια δήλωση της στους κριτές.

Η δημοσιογράφος χαρακτηριστικά, προσπάθησε να κάνει πλάκα με τις γυναίκες της κριτικής επιτροπής ρωτώντας αρχικά αν είναι κυρίες ή δεσποινίδες μιας και έχουν πάρει διαζύγιο. Η τραγουδίστρια λοιπόν δεν το άφησε αυτό ασχολίαστο.

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη στην Καίτη Γαρμπή

Για αυτή την εν λόγω λοιπόν ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή ρωτήθηκε η Σάσα Σταμάτη από τον δημοσιογράφο της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" και δεν έδειξε να ενοχλείται λέγοντας: «Είπε ένα σχόλιο. Τη σέβομαι την Καίτη Γαρμπή και την εκτιμώ. Είναι ιεροσυλία να πω κάτι για την Καίτη Γαρμπή. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα».

Νέο μέλος στην οικογένεια της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

Ενθουσιασμένη φαίνεται πως είναι η Καίτη Γαρμπή μιας και με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η οικογένειά της με τον Διονύση Σχοινά απέκτησε νέο μέλος.

Ο γιος του ζευγαριού έχει μεγαλώσει και πλέον κάνει κι αυτός με τη σειρά του τα πρώτα βήματα στον χώρο της μουσικής, ακολουθώντας των παράδειγμα των γονιών του.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, έφερε ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, το οποίο είναι σίγουρο πως θα προσφέρει μεγάλη χαρά σε όλους. Συγκεκριμένα έφερε ένα μικρό πανέμορφο γατάκι.

«Καινούργιο μέλος στην οικογένεια. Καλημέρα βρε», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στην ανάρτησή της η αγαπημένη τραγουδίστρια.