Τάσος Νούσιας: Η τρομερή αποκάλυψη για τον δολοφόνο του Στεφανή στην σειρά του ALPHA «Σασμός»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάσος Νούσιας: Η τρομερή αποκάλυψη για τον δολοφόνο του Στεφανή στην σειρά του ALPHA «Σασμός»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο 25/9 ο Τάσος Νούσιας. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την νέα σειρά του ALPHA «Σασμός» όπου σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία αφού τα νούμερα τηλεθέασης "μιλούν" από μόνα τους.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και για τους ύποπτούς που υπάρχουν σειρά για τον δολοφόνο του Στεφανή καθώς έχει γίνει κυριολεκτικά "χαμός" στα social media προκειμένου οι τηλεθεατές να καταλάβουν ποιος είναι.

Ο Τάσος Νούσιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν μικροί ρόλοι αλλά γεμάτοι. Ο ρόλος του Στεφανή είναι πολύ γεμάτος κι εμβληματικός. Ήταν ευχής έργον. Θα βρίσκομαι λίγο ακόμη στον Σασμό. Η σειρά γράφεται ακόμα και μπορεί να έχουμε flashback ή να επιστρέφει σαν φάντασμα. Ο Στεφανής είναι επιπόλαιος κι έρμαιο των παθών του.

Θέλει πολύ μεγάλο έλεγχο να παίξεις τον νεκρό. Στην σκηνή της κηδείας ήμουν τόσο κουρασμένος, που κοιμήθηκα. Με ξύπνησε ο Λάλος. Ο δολοφόνος είναι γνωστό πρόσωπο, δεν στάλθηκε να εκτελέσει μια εντολή. Υπάρχουν τέσσερα πέντε πρόσωπα που θα μπορούσαν να τον δολοφονήσουν.

Ωστόσο υπάρχει ένα πρόσωπο που τα πάντα θωρεί και βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο χωριό. Μπορεί να θολώνει τα νερά αλλά και να κατευθύνει στο ποιος μπορεί να είναι από τους ήρωες και να πουλάει το σύμπαν. Βάζω και μια άλλη παράμετρο στο παιχνίδι.».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Τάσου Νούσια

Στιγμές ερωτικού πάθους στον Σασμό - Ζευγάρι Μαθιός και Βασιλική

Στον Σασμό, η μεγάλη αδυναμία του Μαθιού, ο μεγάλος πόνος στην καρδιά του και ο λόγος που δεν έφτιαξε τη ζωή του ήταν και είναι η Βασιλική. Μετά τη δολοφονία του Στεφανή αλλά και τις αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση του, ο Μαθιός βρίσκεται συνεχώς δίπλα της και δίπλα στον Νικηφόρο. Τώρα πια δεν μπορεί να κρυφτεί και αφήνει τα συναισθήματά του ελεύθερα... Η Βασιλική και ο Μαθιός γίνονται ζευγάρι!

Οι παράνομοι έρωτες στον «Σασμό» ανθίζουν! Ετός από την Αστέρη και την Αργυρώ, έχουμε το κρυφό αίσθημα του Αντώνη για τη Μαρίνα, αλλά, όπως θα δούμε αργότερα, ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Βασιλική βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται πάντα δίπλα της όπως και στον Νικηφόρο, στον οποίο δείχνει σχεδόν πατρικό ενδιαφέρον. Μετά από μια περιπέτεια του Νικηφόρου, όπου γυρίζει σπίτι χτυπημένος, η Βασιλική τρελαίνεται. Φοβάται για τον γιο της, καθώς είναι ο μόνος που της έχει μείνει στη ζωή. Ενώ, από την άλλη μια πρωταγωνίστρια μένει έγκυος.

Μόλις ο Μαθιός μαθαίνει τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, οργισμένος φτάνει στο σπίτι και βλέπει μια Βασιλική βυθισμένη στη θλίψη: «Βασιλική, εγώ είμαι εδώ για σένα και για τον γιο σου. Μη σε νοιάζει τίποτα. Δεν θα σας αφήσω ποτέ», της υπόσχεται. Η Βασιλική τον κοιτάζει με αγάπη και του πιάνει το χέρι: «Μαθιό, τι θα έκανα αν δεν είχα και εσένα να μας συντρέχεις; Βλέπεις, πέσανε όλα μαζί, δεν ξέρω τι θα κάνω! Ο Νικηφόρος θα φύγει, θα πάει για τις σπουδές του», του τονίζει. Ο Μαθιός την κοιτάζει στα μάτια και η ένταση της στιγμής τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Στο μεταξύ η Καλλιόπη έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτή τη σχέση, καθώς ο Μαθιός έχει σχεδόν αφοσιωθεί στη Βασιλική και τον γιο της: «Είπαμε να τους συμπαρασταθεί, αλλά όχι κι έτσι. Μόνο που δεν τον έχει υιοθετήσει τον Νικηφόρο. Τι πράματα είναι αυτά; Θα μας πιάσουν στο στόμα τους, όλη μέρα με τη χήρα και τον γιό της», λέει και μέσα της κάτι την καίει.

Σασμός Βασιλική και Μαθιός ζευγάρι