Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για τον Κωνσταντίνο και τον Παντελή

Πολύ συγκινητική στιγμή...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για τον Κωνσταντίνο και τον Παντελή

Το «Just the 2 of us» επέστρεψε χθες 25/9 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ALPHA, με την Κατερίνας Στικούδη μεταξύ άλλων να επιβεβαιώνει πως διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, πολλά ήταν και τα ζευγάρια που μας τράβηξαν την προσοχή. Ανάμεσα τους, ο Κωνσταντίνο Παντελίδη με την Ελένη Βουλγαράκη.

Μόλις λοιπόν, τελείωσαν το τραγούδι ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φωνή σου μοιάζει ανατριχιαστικά με του αδελφού σου, αλλά έχεις ταλέντο αγόρι μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ και που έχεις δίπλα σου την Ελένη Βουλγαράκη» και τα λόγια του συγκίνησαν του πάντες.

Η ανάρτηση της μητέρας του Αθηνά Παντελίδου για τον ίδιο και τον Παντελή

Η μητέρα του που παρακολουθούσε την πρεμιέρα, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, καθώς τόσο η φωνή του, όσο η εμφάνιση του αλλά και το στιγμιότυπο με τον Βασίλη Καρρά επί σκηνής της θύμισαν πάρα πολύ τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους λοιπόν ένα κολάζ φωτογραφιών με τους δυο της γιους ακριβώς στην ίδια στιγμή.

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για τον Κωνσταντίνο και τον Παντελή

Το κοινό σημείο στον θάνατο του Mad Clip και του Παντελή Παντελίδη

Ο ξαφνικός θάνατος του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα ξύπνησε πολλές μνήμες από την τραγική κατάληξη του Παντελή Παντελίδη πριν από 5 χρόνια. Οι δύο καλλιτέχνες άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και η μοίρα ήθελε και τους δύο να πεθαίνουν ημέρα Πέμπτη.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, μέσα από την εκπομπή του, Live News προχώρησε σε μερικές ακόμα αποκαλύψεις για τις συμπτώσεις που συνδέουν αυτά τα δύο τραγικά γεγονότα που τόσο πολύ έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους «έφυγαν» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα, ενώ την ίδια στιγμή, τα σημεία στα οποία σκοτώθηκαν είναι σχεδόν δίπλα.

Η απόσταση που χωρίζει το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Παντελίδης από εκείνο του Mad Clip είναι μόλις 8 χιλιόμετρα μιας και τα δύο συνέβησαν σε μεγάλη λεωφόρο των Νοτίων Προαστίων.