"Μάθε στα παιδιά σου..." - Σάλος με την φωτογραφία της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου στο διαδίκτυο

Θύελλα αντιδράσεων στα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη πήρε την μικρή Μαρίνα από το χέρι και βρέθηκαν στο κέντρο της Κηφισιά να κάνουν βόλτα με άμαξα! Η παρουσιάστρια που προσπαθεί πάντα να περνάει χρόνο με τα παιδιά της όταν δεν έχουν σχολείο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ιδιωτικό που πάει η μικρή) ή άλλες δραστηριότητες από τον ενθουσιασμό της απαθανάτισε την μικρή και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Που να ήξερε ότι ανάμεσα στα καλοσυνάτα σχόλια θα βρεθούν και κάποια πολύ αρνητικά!

Κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι ξεσηκώθηκαν, ως φιλόζωοι, και απόρησαν πως περνούν τα αλογάκια που τραβούν την άμαξα... Η κατάσταση στα σχόλια πήρε άλλες διαστάσεις...

Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Μικρή μαρίνα
Ελένη Μενεγάκη instagram

Ποια Τούνη; Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της Ελένης Μενεγάκη για το instagram

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ημέρες με τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη για το instagram account της! Διέρρευσαν τα ποσά που ζητά η γνωστή infuencer για να διαφημίσει κάποιο προϊόν στο συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης (δείτε τα εδώ αναλυτικά) και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Λες και δεν το ξέραμε πως πλέον στις ημέρες μας όποιος δουλεύει το instagram "σωστά" μπορεί να πλουτίσει!

Μπορεί η Ιωάννα να έχει ένα δυνατό instagram account, αλλά δεν συγκρίνεται σίγουρα με την φήμη και τους 1 εκατομμύριο followers της Ελένης Μενεγάκη! Κι επειδή πεθαίνετε να μάθετε... πάμε να δούμε τι ζητάει η πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Παλιότερα, επί εποχές ALPHA ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - τώρα βέβαια είναι του Mega - και το πάτωμά της για ένα post σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί και δεν βρισκόταν πια στην πρώτη γραμμή, είχε ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να έφτανε να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Μετά την επιστροφή της, λοιπόν, στην ελληνική τηλεόραση η Ελένη έχει μείνει... πιστή στα 10.000-15.000 ευρώ ανάλογα την συμφωνία, το προϊόν και το post (αν πρόκειται δηλαδή μόνο για story ή μόνο για ανάρτηση ή και για τα δυο μαζί).