Σε πολυτελές κτήμα ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη και η βάφτιση του γιου του - Οι πρώτες εικόνες

Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε πολυτελές κτήμα ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη και η βάφτιση του γιου του - Οι πρώτες εικόνες

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του ετοιμάζεται να ζήσει ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος σε λίγες ώρες θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώ θα βαφτίσει και τον μοναχογιό του.

Ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας θα παντρευτεί λίγο μετά τις 11.30 σε ένα πολυτελές κτήμα, όπου θα πραγματοποιηθεί και η βάφτιση του μικρού. Το όνομα που αποφάσισε το ζευγάρι να δώσει στον γιο του δεν είναι άλλο από το Αχιλλέας.

Θυμίζουμε πως ο Άκης Πετρετζίκης υποδέχθηκε τον αγαπημένο του γιου στις 2 Ιουλίου και η μέρα αυτή άλλαξε ριζικά τη ζωή του. Από τότε, δεν μπορεί να ξεκολλήσει λεπτό από τον μικρό του ενώ τελευταία ανεβάζει όλο και περισσότερα στιγμιότυπα με την αγαπημένη του.

Το κτήμα στο οποίο θα κάνει τον γάμο και τη βάφτιση ο Άκης Πετρετζίκης

Η φωτογραφία του γιου του λίγο πριν τη βάφτισή του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα νέο υπέροχο στιγμιότυπο με τον δύο μηνών γιο του, το οποίο εννοείται πως έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο ερχομός του, έχει κάνει εκείνον και την αγαπημένη του σύντροφο, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, τρισευτυχισμένους και έτσι, δεν διστάζουν να το δείχνουν! Οι διακοπές τελείωσαν και έτσι ο αγαπημένος σεφ έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά. Δεν πήγε όμως μόνος αφού μαζί του είχε και τον μικρό του, ντυμένο με ένα απίστευτο ρουχαλάκι!

Άκης Πετρετζίκης βάφτιση γιου