Βούρκωσε μπροστά στη Μενεγάκη η Ανθή Βούλγαρη - «Σαν σήμερα...»

Η συγκινητική αναφορά της στο πρόβλημα υγείας που πέρασε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούρκωσε μπροστά στη Μενεγάκη η Ανθή Βούλγαρη - «Σαν σήμερα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) η Ανθή Βούλγαρη, η οποία κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια, με αφορμή την επέτειο από το χειρουργείο της.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνειδητοποίησε πως το χειρουργείο έγινε σαν σήμερα και δε δίστασε να βάλει τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και στο περιοδικό YOU - Δείτε εδώ backstage βίντεο από την φωτογράφισή της.

Η συγκίνηση της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Το είχα ξεχάσει τελείως. Τα δεύτερα γενέθλια μου, ναι… Σαν σήμερα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας», είπε δακρυσμένη η γνωστή παρουσιάστρια.

«Όταν βγήκα από το χειρουργείο, είδα τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο»

Πριν από κάποιους μήνες, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκαν καλεσμένοι στις Roomies, με την δεύτερη να αποκαλύπτει ένα σημαντικό χειρουργείο που είχε κάνει το 2017.

Η Ανθή είπε χαρακτηριστικά: «Για τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Όταν ήρθε η ώρα να κάνω το χειρουργείο, είχε πει ο γιατρός να μπω στην εντατική γιατί ήταν οκτάωρο χειρουργείο. Όταν βγήκα κι είχαν τελειώσει όλα, είδα μια πολύ όμορφη μορφή, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο άντρα και πολύ φωτισμένο.

Ανθή Βούλγαρη roomies

Κατάλαβα ότι ήταν ο άγιος Ιωάννης ο Ρώσος τον οποίο δεν έχω ποτέ επικαλεστεί, ούτε έχω πάει στο μοναστήρι του. Μετά από αυτήν την περιπέτεια πηγαίνω συνέχεια.

Τον είδα και δεν ξέρω πως. Όταν βγήκα από το χειρουργείο δεν μπήκα στην εντατική κι οι γιατροί είπαν ότι ήταν ο πιο ήρεμος εγκέφαλος που έχουν χειρουργήσει ποτέ. Τον είδα ως πρώτη εικόνα κι ήταν προστάτης μου από τότε. Το έχω ζήσει και δεν με νοιάζει αν με κοροϊδέψουν.» κατέληξε η δημοσιογράφος.