Γι' αυτό το λόγο δεν είχε κάνει το εμβόλιο ο Βασίλης Λεβέντης - Η αποκάλυψη της συζύγου του

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γι' αυτό το λόγο δεν είχε κάνει το εμβόλιο ο Βασίλης Λεβέντης - Η αποκάλυψη της συζύγου του

Στην εκπομπή T-Live μίλησε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του μετά τη διασωλήνωσή του ενώ ξεκαθάρισε και τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το Σάββατο 25/9, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η αποκάλυψη της συζύγου του Βασίλη Λεβέντη για το εμβόλιο

«Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών.

Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.

Η σπαρακτική ανάρτηση του γιου του, Μάριου

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Βασίλης Λεβέντης και η οικογένεια του. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτής, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το οι αυτές οι ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ πηγές του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρουν ότι ποτέ δεν είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Πριν από μερικές ώρες, ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για τον πατέρα του που παλεύει με τον κορωνοϊό με σκοπό να κρατηθεί στη ζωή.

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή», έγραψε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο...

Posted by Marios Georgiadis on Sunday, September 26, 2021