Άκης Πετρετζίκης: H πρώτη ανάρτηση με το γιο του μετά την βάφτιση του

«Καλημέρα από τον Αχιλλεάκο μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: H πρώτη ανάρτηση με το γιο του μετά την βάφτιση του

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή του έζησε χθες 27/9 ο Άκης Πετρετζίκης, καθώς εκτός του ότι παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, βάφτισαν και τον 2 χρονών γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας. Μπορεί το γλέντι να κράτησε μέχρι αργά, ωστόσο, ο σεφ ξύπνησε από νωρίς.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο με τον γιό του να κάθονται αγκαλιά και να παίζουν στο σαλόνι του σπιτιού τους. «Καλημέρα από τον Αχιλλεάκο μας», έγραψε.

Ο Άκης Πετρετζίκης από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός του, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους, αφού μαζί και με την πλέον σύζυγό του είναι οι μεγάλες του αδυναμίες.

Ο ξέφρενος χορός που Άκη Πετρετζίκη στον γάμο - Αφιέρωσε τραγούδι στην αγαπημένη του

Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του θέλησαν να ζήσουν αυτή τη μέρα όσο πιο διακριτικά μπορούσαν και για αυτό και δε διέψευσαν κανένα από τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαφορετική μέρα και ώρα αλλά και τόπο του μυστηρίου, παρόλο που τελικά έγινε εκεί που αρχικά είχαν πει.

Την ίδια μέρα μάλιστα όπως προαναφέραμε, προγραμματίστηκε και η βάφτιση του δύο μηνών γιου τους που πήρε το όνομα Αχιλλέας. Φίλοι και συγγενείς ανέβασαν διάφορα stories στο Instagram και όπως είδαμε οι στιγμές που έζησαν ήταν μοναδικές.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι πήγε στο τραπέζι με τον ήχο του Star Wars, με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να κρατάει στα χέρια της τον Αχιλλέα και να έχει στο πλευρό της τον Άκη Πετρετζίκη.

Λίγο αργότερα, ο σεφ πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Ξύλινα Σπαθιά και συγκεκριμένα το τραγούδι «Βασιλιά της Σκόνης».

Ο Άκης Πετρετζίκης λίγο μετά το γάμο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια σειρά από βίντεο, στα οποία φυσικά πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η αγαπημένη του στην εκκλησία.