Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το παιδί που άλλαξε την ζωή του Μάρκου Σεφερλή - Γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση

Η ιστορία του 6χρονου που συγκινεί

Το παιδί που άλλαξε την ζωή του Μάρκου Σεφερλή - Γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση
News 28.09.2021 11:04
Από Youweekly Team

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνεται την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με σκοπό την οικονομική συμπαράσταση και ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Γιάννη Βολιώτη.

Συγκεκριμένα, ο μικρός Γιαννάκης, δεύτερο παιδί τρίδυμης κύησης, γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση. Με τον τιτάνιο αγώνα της οικογένειάς του, ο μικρός ήδη έχει υποβληθεί σε τρεις εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να βελτιωθεί η κινητικότητά του και να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του «Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων», με υπεύθυνο τον Αντώνη Γλύκα, στην οποία συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και της ομάδας που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου και θα συμμετέχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με την επιθυμία και τη δυνατότητά του, για τον ευγενή αυτό σκοπό. Η επιτροπή που έχει οριστεί θα καταμετρήσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το καταθέσει στο λογαριασμό της οικογένειας.

Επιπρόσθετα, όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει την οικονομική του στήριξη απευθείας στο λογαριασμό που υπάρχει στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Βολιώτης Ιωάννης Μάρκος του Δημητρίου, στο ΙΒΑΝ: GR0201108620000086200100492.

Τη στήριξή του στην φιλανθρωπική εκδήλωση έχει εκφράσει και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, μέσω σχετικής ανάρτησης – κοινοποίησης στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook.

❣ 🤝 Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στηρίζουμε 🤝 ❣ 📌 Την Τετάρτη 29/09/2021...

Posted by Δήμος Αγίου Δημητρίου on Friday, September 24, 2021

Τον φιλανθρωπικό αγώνα υποστηρίζουν ακόμη ο «Όμιλος UNESCO Νοτίων Προαστίων», το «Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ», οι «Θεατρικές Επιχειρήσεις Μ. Σεφερλή» και το «CourosFootballClub».

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας απέναντι στην Covid-19.

«Να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια του μικρού μας Γιαννάκη»

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, δήλωσε σχετικά:

«Προ ημερών ο Γιαννάκης με επισκέφθηκε μαζί με τους γονείς του, συνοδευόμενος από τον κ. Αντώνη Γλύκα και τον κ. Νίκο Γραμμένο και συμφωνήσαμε να πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της πόλης μας για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Ο δήμος μας βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Έτσι, έχω ήδη προσωπικά καλέσει συμπολίτες μας, καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στη φιλανθρωπική αυτή δράση και σήμερα απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της οικογένειας να χαρίσει μία όσο γίνεται ποιοτικότερη ζωή σε αυτό το αγγελούδι. Προσκαλώ τους βουλευτές του Νότιου Τομέα και τους δημάρχους των γειτονικών δήμων, όλη την τοπική κοινωνία, τις επιχειρήσεις της πόλης, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, και όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης, να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα ευκαιρία στον Γιαννάκη να βελτιώσει την κινητικότητά του. Εύχομαι ολόψυχα την επιτυχία της φιλανθρωπικής αυτής δράσης, για τον Γιαννάκη. Τον Γιαννάκη μας»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας στην τηλεόραση»

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Γιατί δεν πατάει στο σπίτι μετά από 12 χρόνια γάμου

Share