Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα..."»

Το αδιανόητο περιστατικό που βίωσε με βουλευτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα...

Συγκλόνισε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", όταν εξομολογήθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό που βίωσε στην αρχή της καριέρας της ως δημοσιογράφος με βουλευτή που πήγε να του πάρει συνέντευξη.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, όταν πήγε στο γραφείο του και χτύπησε την πόρτα για να μπει, εκείνος της άνοιξε φορώντας μόνο το μπουρνούζι του και της πρόσφερε ουίσκι.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον βουλευτή

«Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και μου λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα ουισκάκι”. Του λέω “έχω έρθει για συνέντευξη”. Και σηκώθηκα και έφυγα. Ο συγκεκριμένος βουλευτής το είχε κάνει και σε άλλη συνάδελφο αυτό με το μπουρνούζι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο πολιτικό γραφείο, τι δουλειά έχει ο άλλος με το μπουρνούζι;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη που πήρε από την Μενεγάκη και έκανε χαμό με τις αποκαλύψεις της.

«Πήγα σε ειδικό, είχα το διπολικό συναίσθημα της...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/9) η Ελεονώρα Μελέτη. Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε «στα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας» αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την γέννα.

«Πήγα σε ειδικό, είχα το διπολικό συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας και της απόλυτης αμηχανίας ως προς τον εαυτό μου. Δεν ήξερα ποια είμαι. Πράγματα που ίσως αγαπούσα, δεν τα ήθελα πια.

Όλο αυτό το πράγματα έχει και γκρίζες ζώνες κι αυτές τις γκρίζες ζώνες δεν μας τις λένε εύκολα σαν να μην πρέπει να αποδομηθεί η ιερότητα και η τελειότητα της μητρότητας. Δεν την προσβάλλει κανείς αν βγει και πει ότι είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα, χωρίς να έχει επιλόχειο, να μη νιώθει πολύ στα καλά της, όταν έχει γεννήσει.

Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το παιδί σου, τον άντρα σου και την ζωή σου.Είναι απλώς ένα μεταβατικό στάδιο του επιλόχειου ψυχισμού που έχεις το δικαίωμα να νιώθεις όπως γουστάρεις».