Αθηνά Οικονομάκου: «Εύχομαι να έχω δουλειά και να μη χρειαστεί να είμαι σε talent shows»

Αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν έκανε τηλεόραση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: «Εύχομαι να έχω δουλειά και να μη χρειαστεί να είμαι σε talent shows»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (26/9) η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει μία μικρή αποχή από την τηλεόραση καθώς και στις προτάσεις που είχε.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

«Υπήρχαν προτάσεις αλλά με μωρό τριών μηνών και παιδί τριών δεν θα μπορούσα να τα συνδυάσω όλα. Ωστόσο υπήρχαν προτάσεις από διάφορα σόου που θα μπορούσα αλλά όλο αυτό σε σχέση με τι προτάσεις είχα στον τομέα μου.

Αν ήταν να κάνω κάτι σε σόου θα το είχα κάνει εδώ και μια πενταετία. Δε νομίζω ότι μου ταίριαζε κάτι, όχι γιατί απαξιώνω τέτοιου είδους σόου., Έχω σταθεροποιηθεί στο κομμάτι της υποκριτικής που πιστεύω κι εύχομαι να μη χρειαστεί κάποια σεζόν να πω ότι δεν έχω πρόταση από κάποια σειρά ή κάποιο θέατρο και θα κάνω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: «Θα πω απλώς ότι δε συμφωνώ με αυτό που είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά απ’ όσο την ξέρω, θέλω να πιστεύω ότι δεν εννοούσε ακριβώς αυτό».

Η επίθεση που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου στα social media

Αποδέκτρια πολλών αρνητικών σχολίων έγινε η Αθηνά Οικονομάκου πριν μερικές ώρες. Αφορμή για αυτό στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Η όμορφη ηθοποιός συγκεκριμένα, θέλησε να μοιραστεί -εκτός από αρκετά αρετουσάριστα στιγμιότυπα- και μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στον Μυστρά. Ωστόσο το σχόλιο “λίγες μέρες πραγματικής ξεκούρασης” που έκανε ήταν αυτό που προκαλέσε αρκετές αντιδράσεις.

Πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους έσπευσαν να της “επιτεθούν”, όμως η Αθηνά Οικονομάκου τους απάντησε, με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο.

Απίστευτη

Απίστευτη

Απίστευτη