Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Στεφανία Λυμπερακάκη: «Θα ήθελα να παρουσιάσω την δική μου...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Στεφανία Λυμπερακάκη: «Θα ήθελα να παρουσιάσω την δική μου...»

Την Στεφανία Λυμπερακάκη την γνωρίσαμε μέσα από την φετινή της συμμετοχή στην Eurovision καθώς εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Last Dance». Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δαναή».

Με αφορμή την δική της τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει στην Ολλανδία, μέσα σε όλα η ίδια αποκάλυψε πως θα ήθελε να παρουσιάσει δική της εκπομπή και στην τηλεόραση στην Ελλάδα.

Ενώ, δεν δίστασε να αναφέρει τα μελλοντικά της σχέδια, για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και πάλι στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, στο μέλλον. Επιπλέον, ανέφερε πως προτιμάει την Καλομοίρα ή τον Good Job Nicky για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην φετινή Eurovision 2022.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη για τη Στεφανία μετά το Last Dance στη Eurovision

Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να φέρει την χώρα μας στην 10η θέση στον μουσικό διαγωνισμό και έχει ήδη αρχίσει να κατακτά τα charts της Ευρώπης.

Η ελληνική συμμετοχή συγκεκριμένα βρίσκεται στο top 20 chart της Ολλανδίας, του Βελγίου και όλων των Σκανδιναβικών χωρών, ενώ την ίδια στιγμή έχει φτάσει μέχρι και στην θέση 55 του Αγγλικού chart.

H πορεία του τραγουδιού είναι εξαιρετική σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, χαρίζοντας στην 18χρονη ερμηνεύτρια την πρώτη της ευρωπαϊκή επιτυχία.