Κατερίνα Παπουτσάκη: Σοκ - Τόσο κόστιζε το νυφικό και τα παπούτσια της

«Μέναμε στου Ψυρρή τότε και έκανα μία βόλτα θα είπα θα βρω κάτι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Παπουτσάκη: Σοκ - Τόσο κόστιζε το νυφικό και τα παπούτσια της

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης (28/9) η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η όμορφη ηθοποιός -που έκανε πρόσφατα το εμβόλιο του κορωνοϊού- αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο της, στο θέατρο αλλά και στις καταγγελίες.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Δεν έψαχνα κάποιον να παντρευτώ, κάτι συνέβη και στους δυο. Το νυφικό μου κόστισε 100€ και τα παπούτσια 20€. Μέναμε στου Ψυρρή τότε και έκανα μία βόλτα θα είπα θα βρω κάτι. Ήταν το πρώτο που δοκίμασα.

Είμαι περήφανη που δεν έχω υπάρξει σε κλίκα και δεν έχω διασυνδέσεις.

Αισθάνομαι άσχημα που πολλοί εκμεταλλεύονται την εξουσία. Δεν σοκαρίστηκα, είναι πράγματα που συμβαίνουν,. Δεν ξέρεις την έκτασή τους αλλά έχεις ακούσει ιστορίες».

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ο αγαπημένος της πατέρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, χωρίς βέβαια να εξηγεί για ποιον λόγο.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο μπαμπάς της στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Χωρίς να πει για ποιον λόγο νοσηλεύεται, έγραψε: «Μπαμπάκας». Θυμίζουμε πως αυτή την περίοδο η ηθοποιός είναι στα καλύτερά της μιας και είναι έτοιμη για το επόμενο τηλεοπτική της βήμα.

Κατερίνα Παπουτσάκη μπαμπάς νοσοκομείο