Ενώ περίμεναν όλοι να γεννήσει, απέβαλε - Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η μακροσκελής ανάρτηση στο instagram...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενώ περίμεναν όλοι να γεννήσει, απέβαλε - Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Το 2019 αποφάσισαν με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Πλεμμένο, να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Μετά από περίπου δυο χρόνια σχέσης το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

H τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της, αθλητής του βόλεϊ Θοδωρής Πλεμμένος παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Κώστα Καραφώτη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο στο Κορωπί, παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων. Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης είναι καρδιακός φίλος του γαμπρού, αλλά και συνεργάτης της Ζωής Παπαδοπούλου.

Η Ζωή Παπαδοπούλου ήταν μια όμορφη, ευτυχισμένη νύφη. Επέλεξε ένα ρομαντικό στράπλες νυφικό Lenia Haute Couture για την μεγάλη στιγμή και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω με κότσο.

Στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησε φυσικά ο Κώστας Καραφώτης και το ζευγάρι έκανε είσοδο με το τραγούδι του Γιάννη Πάριου «Για πάντα μαζί».

Ζωή Παπαδοπούλου γάμος

Λίγα χρόνια μετά, δηλαδή σήμερα, η γνωστή τραγουδίστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο και αποκάλυψε πως προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης για δεύτερη φορά.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, ωστόσο μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όσες γυναίκες έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο.

Η ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου

«Μία εβδομάδα μετά θέλω να το μοιραστώ… αυτό που έζησα για δεύτερη φορά, η αναγκαστική διακοπή κύησης, είναι κάτι που ζουν πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Είναι στενάχωρο, δύσκολο, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει ξανά αυτό σε εσένα αλλά συμβαίνει..Και δεν είναι κακό να το μοιραζόμαστε, να μην είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψουμε , είναι κάτι που η καθεμία από εμάς το βιώνει αλλιώς, και συμβαίνει..Θέλω απλά να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την γιατρό που μου ταιριάζει, που με αντιμετωπίζει ανθρώπινα ζεστά και χωρίς ίχνος πίεσης. Έχω την τύχη οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις φάσεις. Είτε όμως έχουμε είτε δεν έχουμε ανθρώπους που να μας στηρίζουν, είτε αποφασίσουμε να φέρουμε ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο μόνες ή με τον σύντροφο μας, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, είμαστε μαζί σε όλα αυτά κορίτσια. Δεν είμαστε μόνες ούτε οι μόνες ούτως ή άλλως. Φέρουμε τόση δύναμη ακόμη κι αν δεν το πολυπιστεύουμε , και η δύναμη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν είμαστε εδώ η μία για την άλλη. Όλα είναι θαύμα είτε ζήσουμε κάνοντας οικογένεια είτε όχι… Εμπρός γυναίκες μου όμορφες προχωράμε ενωμένες!!!!», έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου στο Instagram.

Ζωή Παπαδοπούλου αποβολή

Να υπενθυμίσουμε πως μια παρόμοια εμπειρία είχε βιώσει και η Ηρώ Μουκίου και ήταν ανατριχιαστική η περιγραφή της για το συμβάν...

Ποια είναι η Ζωή Παπαδοπούλου

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά στις δημοφιλής μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνάντησε ο Δημήτρης Μητροπάνος και της πρότεινε να συνεργαστεί μαζί του στην Αθήνα.

Η συνεργασία αυτή σηματοδότησε την αρχή και άλλων μεγάλων συνεργασιών, που ακολούθησαν. Με τους: Πασχάλη Τερζή, Δημήτρη Μπάσση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνη Ρέμο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κώστα Μακεδόνα, Δέσποινα Ολυμπίου. Η Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκείνη που την οδήγησε στο δύσκολο δρόμο της δισκογραφίας και έγινε η παραγωγός του πρώτου της άλμπουμ, στο οποίο τραγούδησε μαζί της ένα ντουέτο. Αυτή τη στιγμή η Ζωή βρίσκεται στο στούντιο, ηχογραφώντας το δεύτερο άλμπουμ της το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.—via http://stixos.eu