Φάρμα 2: Η πρώτη τρανσέξουαλ που μπαίνει σε ελληνικό ριάλιτι

Θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Η πρώτη τρανσέξουαλ που μπαίνει σε ελληνικό ριάλιτι

Τα ελληνικά ριάλιτι έχουν ανατρέψει για τα καλά τα δεδομένα μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση και φαίνεται πως ένα αυτό ήρθε να κάνει το επόμενο βήμα. Αυτή τη φορά, η Φάρμα θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά βάζοντας στο παιχνίδι την πρώτη τρανσέξουαλ που έχει μπει σε ριάλιτι.

Ποια είναι η τρανσέξουαλ που θα μπει στη Φάρμα

Ο λόγος για την ηθοποιό, Μίνα Ορφανού. Η Μίνα Ορφανού κατά τη διάρκεια της εφηβείας της προέβη σε επαναπροσδιορισμό φύλου. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Στρέλλα, ο οποίος της χάρισε βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA "Οι Βασιλιάδες.

Έχει κερδίσει Βραβείο Α' Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου , ενώ και άλλα Βραβεία. Έχει επίσης Υποψηφιότητα για Βραβείο Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου , που θεωρούνται αντίστοιχα των Αμερικανικών Βραβείων Όσκαρ.

Συμμετείχε στο βίντεο-κλιπ της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι "Πιο έρωτας πεθαίνεις" μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς όπως η Εβελίνα Παπούλια και ο Νίκος Αναδιώτης.

Επίσης εκτός από Ηθοποιός , είναι γνωστή Ζωγράφος , Διακοσμήτρια και Τηλεοπτική Προσωπικότητα. Πρόσφατα μάλιστα μία συνέντευξή της ήταν αρκετή για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων λόγω των δηλώσεων που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, η Μίνα Ορφανού έχει δεχθεί πρόταση και φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Φάρμα.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η Φάρμα

Βασικός στόχος του ΑΝΤ1 είναι να προλάβει την πρεμιέρα του Survivor 5. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται πως θα κάνει πολύ νωρίς πρεμιέρα (δείτε εδώ την ημερομηνία) και έτσι και η Φάρμα θα ακολουθήσει.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να κάνει πρεμιέρα αρχές Ιανουαρίου, ωστόσο τελικά θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν το Survivor.