Κρατερός Κατσούλης: "Ο άνθρωπος αυτός..." - Απαντά πρώτη φορά για την φημολογούμενη νέα του σχέση

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Καραβάτου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρατερός Κατσούλης:

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (15/10) ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δημοσίευμα το οποίο θέλει τον ίδιο να βρίσκεται σε σχέση με στενή του συνεργάτιδα, με τον Κρατερό να δείχνει αρκετά ενοχλημένος.

Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη στις φήμες που αφορούν την προσωπική του σχέση

«Πληροφορήθηκα σήμερα ότι έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας. Το δημοσίευμα λέει ξαφνικά ότι είμαστε μαζί και ότι αυτή είναι η νέα μου σχέση. Ο άνθρωπος αυτός δεν ανήκει στον χώρο μας και επειδή η γυναίκα αυτή έχει και σύζυγο και παιδάκι, δημιουργήθηκε μια αναταραχή.

Έχουμε μιλήσει και ζήτησα συγγνώμη καθώς το δημοσίευμα αυτό αφορούσε εμάς τους δύο (…) Ακόμη και αν ίσχυε κάτι από την προσωπική μου ζωή, αυτό που έχω ζητήσει και το έχω τηρήσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν με αφορά να βγαίνω και να μιλώ για τα προσωπικά μου. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις συνεργασίες μας τις δουλειές». Για την σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη αναφέρθηκε και η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Καραβάτου

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Κρατερός Κατσούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day. Το βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/10. Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υγεία του, για τα επαγγελματικά του αλλά και για τον λόγο που έπεσαν τίτλοι τέλους στον γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Έχασα 15 κιλά από τον Οκτώβριο» είπε για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

«Δεν έχει πάψει η τηλεόραση απλώς δεν θέλω να κάνω 15 πράγματα μαζί. Δεν μετάνιωσα που ήμουν στην τηλεόραση. Δεν έχει νόημα να μετανιώνεις για κάτι που ήθελες πολύ και το υπερασπιζόσουν. Έκανα παραπάνω τηλεόραση από όσο θα ήθελα εν τέλει. Ήταν πάρα πολύ πρωί το «Στη φωλιά των Κου Κου». Όταν κάνεις θέατρο δεν μπορείς να κοιμάσαι 6 ώρες» εξήγησε.

«Με την Κατερίνα δεν χωρίσαμε γιατί κάναμε εκπομπή μαζί. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί σε άλλα ζευγάρια. Ήταν πράγματα δικά μας. Το διαζύγιο με την Κατερίνα δεν θεωρώ ότι ήταν ατυχής κατάληξη. Με πολύ σεβασμό στα παιδιά μας, αποφασίσαμε με την Κατερίνα έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό είναι υπέροχο».

Ο ηθοποιός έχε κάνει στροφή στη ζωή του και φροντίζει πολύ την υγεία του.

Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μια τεράστια καμπάνα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί αυτά που αγαπάμε να τα κάνουμε αργότερα, δεν θα έπρεπε να είναι ανάποδα;».