Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαίρη Συνατσάκη: " Αυτό είναι ένα κομματάκι ζωής που..." - Η απάντηση για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μουτσινά

"Θέλω να σκεφτείτε ό,τι..."

Μαίρη Συνατσάκη:
News 16.10.2021 16:39
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Dot ήταν καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε για την για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία) αλλά και για το φημολογούμενο σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή και τον Νίκο Μουτσινά

Σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά που αναγράφεται στη Wikipedia: «Είμαι ελεύθερη. Μήπως πρέπει να αλλάξει η Wikipedia; Αυτό είναι ένα κομματάκι ζωής που θέλω να είναι πάντα ένα τρομερό μυστήριο. Τι είναι αυτό το δημοσίευμα; Τι έγινε; Το λατρεύω αυτό. Εγώ στην τσεπούλα μου θα το έχω έτσι… Θέλω να σκεφτείτε ό,τι θέλετε για εκείνο το εξώφυλλο που είχε βγει σε εκείνη την εφημερίδα. Ποτέ δεν απαντήσαμε και ούτε πρόκειται. Είμαι ελεύθερη αν γραφτεί στη Wikipedia».

Οι πρώτες της δηλώσεις για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Αναφορικά με τον Ίαν Στρατή με τον οποίο θα παίξουν μαζί στο μιούζικαλ Hair: «Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπό μου. Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου. Το λέω με συστολή και ενοχή, γιατί υπάρχει δυσκολία αυτή την περίοδο. Στη δύσκολη αυτή περίοδο, λοιπόν, δε μπορώ να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω, εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο. Μας έχει περαστεί λάθος κοινωνικά πιστεύω, ότι στα κομμάτια που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις είναι ωραία η μανούρα. Δεν είναι δημοφιλές το να λες ότι “είμαι ήρεμη”. Αν έχω μία ευχή για την επόμενη πενταετία, είναι να αισθάνομαι όπως αισθάνομαι τώρα. Ηρεμία. Είναι τέλεια. Όσο γίνεται να κρατήσει περισσότερο, το θέλω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Μαίρη Συνατσάκη και Τάσο Ξιαρχό - «Απογοήτευση και unfollow»

Χαμός στο διαδύκτυο με την topless φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη

Share