J2US Highlights (16/10): Η εμφάνιση της Καινούργιου, οι σπόντες και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights (16/10): Η εμφάνιση της Καινούργιου, οι σπόντες και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/10) και εμείς όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλα τα highlights. Από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου, στις σπόντες που έπεσαν και το ζευγάρι που αποχώρησε.

Όλα όσα είδαμε χθες (16/10) στο J2US

Η έκτακτη ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον τοκετό της Κατερίνας Στικούδη

Ακόμα ένα live του J2US ξεκίνησε χθες (16/10) το βράδυ με τον Νίκο Κοκλώνη κατά την έναρξη του μουσικού σόου να κάνει μια ανακοίνωση για την Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια απουσιάζει καθώς βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο μαιευτήριο.

Ο παρουσιαστής λοιπόν αποκάλυψε πως από λεπτό σε λεπτό η Κατερίνα πρόκειται να γεννήσει και μάλιστα περίμενει να ειδοποιηθεί από το κοντρόλ, προκειμένου να ανακοινώσει στον κόσμο τα ευχάριστα νέα! "Να στείλουμε ένα φιλί στην Κατερίνα Στικούδη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο μαιευτήριο και αυτή τη στιγμή γεννάει παιδιά" είπε χαρακτηριστικά.

Όσο η ίδια παραμένει στο μαιευτήριο, παραμένει ενεργή στα social media, κάνοντας και μερικές αναρτήσεις.

Γεμάτη στρας - Η λαμπερή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Το κενό της Κατερίνας Στικούδη στο backstage του J2US αναπλήρωσε στο αποψινό (16/10) live η Κατερίνα Καινούργιου. Η ίδια εμφανίστηκε μάλιστα στη σκηνή πιο λαμπερή από ποτέ.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα κυριολεκτικά γεμάτο στρας, το οποίο εφάρμοζε άψογα στην σιλουέτα της.

Σε ρόλο συμπαρουσιάστριας, λοιπόν, θα είναι για απόψε η Κατερίνα Καινούργιου πλάι στον Νίκο Κοκλώνη, με τον οποίο διατηρεί και μια πολύ στενή φιλία.

"Μόνο αν εμφανιστείς με το βρακί θα σε ψηφίσουν" - "Κάγκελο" ο Αλεξάνδρου με την ατάκα της Καινούργιου

Στη σκηνή του J2US επέστρεψε η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, που βρισκόταν στα bactstage, έβαλε "φωτιά" με τις ατάκες της για τον συνεργάτη της στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο Twitter δεν έκαναν και τα καλύτερα σχόλια για τον Δημήτρη, με τον ίδιο να μην έχει και πολλές πιθανότητες να ψηφιστεί θετικά.

Για αυτό λοιπόν η Κατερίνα συμβούλεψε τον Δημήτρη να... βγει με το εσώρουχό του προκειμένου να ψηφιστεί ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι έχει δει και το λεοπάρ εσώρουχό του και τον ίδιο ημίγυμνο μέσα στο καμαρίνι, όταν άλλαζε. «Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί θα κλείσουν σπίτι» απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η αφιέρωση Δεβετζή - Κοκλώνη στις πρώην σχέσεις τους

Το τραγούδι «Με λες αγάπη» ερμήνευσαν στο χθεσινό (16/10) live του J2US η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης. Μάλιστα, η αθλήτρια θέλησε να κάνει και μια αφιέρωση στον πρώην της.

Ο Σταμάτης Φασουλής της είπε ότι μάλλον την... «κάψανε» ο Νίκος Κοκλώνης και η Δέσποινα Βανδή με την ίδια να απαντάει «κρίμα γιατί το είπα για τον πρώην μου».

«Μήπως στον πρώην σου τραγούδαγες», της είπε η Μαρία Μπακοδήμου ενώ εκείνη την ώρα και ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να κάνει μια αναφορά στην πρώην σχέση του ενώ μια επική ατάκα είπε στη Πηγή και η Βίκυ Σταυροπούλου στο προηγούμενο live.

"Φωτιά" στη σκηνή έβαλαν Λιόλιου και Παναγιώταρου - «Σαν να βγήκατε από το Moulin Rouge»

Κυριολεκτικά "φωτιά" στην σκηνή έβαλαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου στο αποψινό (16/10) live του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να τους αναθέτει το Moulin Rouge.

Οι δύο γυναίκες επέλεξαν να είναι ντυμμένες στα κόκκινα και δεν εντυπωσίασαν μόνο με την σέξι εμφάνιση τους αλλά και με τις φωνητικές τους ικανότητες.

«Ήσασταν εξαιρετικές, πολύ καλές», είπε ο Σταμάτης Φασουλής ενώ η Δέσποινα Βανδη τόνισε «Καμαρώνω τα κορίτσια, ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μέχρι σήμερα. Σαν να βγήκατε από το Moulin Rouge»!

Μάλιστα, πήραν και τα πρώτα 10αρια!

Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη για τον γάμο τους

Την παρουσίαση του celebrity room στο J2US είχε αναλάβει για χθες (16/10) το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ρώτησε την Super Κική για τη σχέση της: «Ο Βίκτωρας θα σε παντρευτεί πιστεύεις;», με την γνωστή youtuber να απαντάει: «Από εβδομάδες γιατί έχω κάτι δουλειές τώρα αλλά ναι το πιστεύω» με την Κατερίνα να σχολιάζει «Εμένα ο Φίλιππος όχι».

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να της πει: «Θα σε παντρευτεί και θα σε παντρέψω εγώ. Βασικά όποιον και να πάρεις εγώ θα σε παντρέψω», με την Κατερίνα να λέει: «Νίκο μου να σου πω κάτι; Δεν ήρθα εδώ για να ζητήσω να με παντρευτούν αλλά αν μου το έχεις ετοιμάσει για έκπληξη…».

Πανικός με το ντουέτο Κοκλώνη - Καινούργιου

Μετά το επιτυχημένο "Κοκορίκο", η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκαν στο χθεσινό (16/10) live του J2US με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό ντούετο.

Η παρουσιάστρια που έχει αναλάβει για απόψε την παρουσίαση στο Green room, στη θέση της Κατερίνας Στικούδη ερμήνευσε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη το «Λένε τόσα για μας» του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Μάλιστα, αυτούς που τους βοήθησε ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, με την Κατερίνα κατά την διάρκεια των προβών να σχολιάζει: «πάλι θα ξεφτιλιστώ».

Η ίδια, στο τέλος του τραγουδιού, αποκάλυψε ότι ο Θέμης Μάλλης την έχει συμβουλεύσει να μην τραγουδάει καθώς είναι... «ό,τι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει».

" Η Κέλλυ ήθελε πρώτα να..." - Ο λόγος που κράτησαν κρύφη την σχέση τους Κελεκίδου και Κουρκούλης

Ένα φοβερό ντούετο ετοίμασαν για το χθεσινό (16/10) live του J2US ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, αυτός που τους βοήθησε στις πρόβες ήταν ο Νίκος Κουρκούλης!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τους παρουσιαστής και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το λόγο που έκρυβαν τη σχέση τους στην αρχή με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Είναι ένα τραγούδι που μας χαρακτηρίζει και μας χαρακτήριζε την εποχή εκείνη με την Κέλλυ. Ήταν αφορμή ο δεσμός μας που ήμασταν μαζί. Το κρύβαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση και των δύο μας. Η Κέλλυ ήθελε πρώτα να είναι σίγουρη για τον δεσμό. Κι εγώ το ίδιο, μην τα ρίχνουμε μόνο στην Κέλλυ. Μετά βγήκε μόνο του το πράγμα», είπε ο Νίκος Κουρκούλης με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει: «Αλίμονο σε εμάς που τα βγάζουμε πριν να είμαστε σίγουρες».

"Θρίαμβος" για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Βαρθακούρη - Απωθεώθηκαν από τους κριτές

Μπορεί να μην είχαν ακούσει τα καλύτερα λόγια στα προηγούμενα live, ωστόσο στο χθεσινό αποθεώθακαν! Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη, οι οποίοι έκαναν μια τρομερή εμφάνιση στη σκηνή του J2US.

Ο τραγουδιστής και η νικήτρια του Big Brother 1 ερμήνευσαν το «Ορκίσου» της Αλέξια και συγκέντρωσαν εξαιρετικές κριτικές αλλά και το πρώτο τους 10αρι.

«Ήσουν υπέροχη, μετρημένη, τόσο που σκέφτομαι μήπως δεν έβαλα τον βαθμό που έπρεπε», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και ζήτησε να της αλλάξουν τον βαθμό, κάτι που έκανε και ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα ανέφερε πως ο Χάρης είναι.. «φαινόμενο τραγουδιστή».

"Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη" - Το αιχμηρό σχόλιο της Μπακοδήμου για την Τούνη

«Θα μελαγχολήσω» τραγούδησαν στο χθεσινό (16/10) live του J2US η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν εντυπωσίασαν τους κριτές.

Όταν συγκεκριμένα έφτασε η σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου για την κριτική της, η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για αυτό που είδε από το τηλεοπτικό ζευγάρι.

«Παιδιά, δεν κατάλαβα αν φταίει ο τόνος… Εμένα αυτό που μου έλειψε ήταν η ειλικρίνεια. Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη και ποζάτη από την ώρα που άρχισε το τραγούδι χωρίς να υπάρχει το συναίσθημα της ερμηνείας.

Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχω δει την Ιωάννα διαφορετικά, έχω πει ότι μου αρέσει η αυτοπεποίθηση της, ο τρόπος που δουλεύει και αυτό που βγάζει. Σήμερα βρίσκω ένα στημένο πράγμα» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

To ζευγάρι που αποχώρησε

Όταν όλα τα ζευγάρια του μουσικού σόου του Alpha παρουσίασαν τις προσπάθειες τους επί σκηνής, ήρθε η ώρα για ένα να αποχωρήσει και να… κλείσει για πάντα την πόρτα πίσω του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον Νίκο Κοκλώνη, στην σκηνή του J2US δεν θα βρεθούν ξανά ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαντώ.