Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Το κανάλι που διεκδικεί το «Στην υγειάς μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Μπορεί το φετινό τηλεοπτικό τοπίο να είναι άκρως φορτωμένο, ωστόσο ένα από τα πρόσωπα που σίγουρα λείπουν είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Μετά το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real ωστόσο, υπάρχει ένα κανάλι το οποίο έχει εκφράσει την επιθυμία του να επαναφέρει τον αγαπημένο παρουσιαστή και να βγάλει ξανά στον αέρα τη θρυλική εκπομπή του.

Το κανάλι που θέλει τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Σύμφωνα λοιπόν πάντα με τη Real, το Open είναι το κανάλι που επιχειρεί να αναστήσει το Στην υγειά μας και να ενισχύσει το πρόγραμμά του προκειμένου να αντισταθμίσει και την απώλεια του «Ράδιο Αρβύλα».

Οι ιθύνοντες του καναλιού πραγματοποίησαν επαφές με την παραγωγό της εκπομπής και ζήτησαν την αναβίωση του Στην Υγειά Μας με παρουσιαστή φυσικά τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real ωστόσο, το σχέδιο δεν φαίνεται να προχωράει καθώς ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής, τουλάχιστον όχι για φέτος.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στο Open και στην εταιρεία παραγωγής βέβαια συνεχίζονται με αντικείμενο το στήσιμο άλλων μουσικών εκπομπών που θα θυμίζουν - αλλά δε θα είναι - το Στην Υγειά μας ρε Παιδια.

Σπύρος Παπαδόπουλος Στην Υγειά μας ρε παιδιά

Όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή "Δε Γκρανμάδερ", όπου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κόβεται από τον ΣΚΑΙ και γενικά από την τηλεόραση μετά από 17 χρόνια.

«Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια».

«Επειδή έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών» πρόσθεσε και συνέχισε. «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».