Eurovision 2022: Ήταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αλλά «έφαγε» άκυρο - Τελικά πάει με την Κύπρο

Το όνομα που θα φέρει τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Ήταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αλλά «έφαγε» άκυρο - Τελικά πάει με την Κύπρο

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Ήδη από τα προηγούμενα χρόνια ακούγεται έντονα το όνομα της Καλομοίρας ωστόσο όπως όλα δείχνουν, το σενάριο αυτό ναυάγησε.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, η Ελλάδα έχει επενδύσει σε άλλα πρόσωπα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η χώρα που θα εκπροσωπήσει η Καλομοίρα στη Eurovision

Σύμφωνα λοιπόν με το Καλύτερα Δε Γίνεται, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναμένεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το τραγούδι που θα πει ωστόσο είναι σίγουρο πως η επιστροφή της στον διαγωνισμό θα γεννήσει μνήμες στο κοινό.

Πού θα διεξαχθεί φέτος η Eurovision;

Ο επόμενος πανευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός Eurovision 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο.

Η γειτονική χώρα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για τρίτη φορά την Eurovision και η πόλη που επιλέχθηκε από την ιταλική τηλεόραση RAI και την EBU για να την φιλοξενήσει είναι το Τορίνο. Η αρένα που θα υποδεχτεί τους 12.000 θεατές είναι το Pala Alpitour ενώ την επιθυμία του να συμμετέχει στην επόμενη eurovision έχει εκφράσει ήδη πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής.

 Σε αυτό το μέρος θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2022

Χαρές για τη Στεφανία Λυμπερακάκη 4 μήνες μετά τη Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ήταν το κορίτσι που εκπροσώπησε αντάξια την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, μιας και μετά από χρόνια κατάφερε να βάλει την Ελλάδα και πάλι μέσα στη κορυφαία δεκάδα.

Σήμερα, η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει την καριέρα της και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι που έχει γίνει μεγάλο χιτ και στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, η Στεφανία Λυμπερακάκη δούλεψε και ως παρουσιάστρια στην Ολλανδία, σε ένα από τα πιο γνωστά μουσικά show της χώρας.

Στεφανία Λυμπερακάκη μουσικό show