Ξέσπασε στην κάμερα η Ιωάννα Τούνη - «Καταλαβαίνω ότι πουλάω αλλά...»

«Πολλές φορές νιώθω αδικία...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε στην κάμερα η Ιωάννα Τούνη - «Καταλαβαίνω ότι πουλάω αλλά...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε μετά το live του J2US η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έχουν κατά καιρούς ακουστεί για εκείνη από δημοσιογράφους, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της.

Η γνωστή influencer μάλιστα τόνισε πως καταλαβαίνει ότι σαν περσόνα πουλάει πολύ ωστόσο και αυτοί που τη σχολιάζουν θα πρέπει να λάβουν υπόψιν ότι στεναχωριέται.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη

«Το σπίτι μου είναι σχεδόν έτοιμο κατά 99% (δείτε το εδώ). Προς το παρόν είμαι αυτόνομα στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης έχει δει το νέο σπίτι, αλλά αυτή τη στιγμή κατεβαίνω εγώ συνέχεια Αθήνα.

Οι δημοσιογράφοι με έχουν τεντώσει. Μπορώ να το πω αυτό; Πολλές φορές νιώθω αδικία, αλλά εντάξει. Θεωρώ ότι έχω βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο. Καταλαβαίνω ότι πουλάω, καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά είναι άσχημο να μην υπολογίζεις καθόλου τον άνθρωπο που είναι πίσω από την περσόνα την οποία εσύ θες να θίγεις συνεχόμενα. Είναι λίγο στενάχωρο. Αλλά εντάξει δεν πειράζει. Πίνουμε στην υγειά τους σήμερα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Το αιχμηρό σχόλιο της Μπακοδήμου για την Τούνη

«Θα μελαγχολήσω» τραγούδησαν στο live του J2US η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν εντυπωσίασαν τους κριτές.

Όταν συγκεκριμένα έφτασε η σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου για την κριτική της, η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για αυτό που είδε από το τηλεπτικό ζευγάρι.

«Παιδιά, δεν κατάλαβα αν φταίει ο τόνος… Εμένα αυτό που μου έλειψε ήταν η ειλικρίνεια. Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη και ποζάτη από την ώρα που άρχισε το τραγούδι χωρίς να υπάρχει το συναίσθημα της ερμηνείας.

Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχω δει την Ιωάννα διαφορετικά, έχω πει ότι μου αρέσει η αυτοπεποίθηση της, ο τρόπος που δουλεύει και αυτό που βγάζει. Σήμερα βρίσκω ένα στημένο πράγμα» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου. Από την άλλη, η Κατερίνα Λιόλου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκάλεσαν πανικό με την εμφάνισή τους!