Παπανώτας κατά Γερμανού: «Ναταλία μου, δεν είναι έτσι» - Εκνευρίστηκε με αφορμή το περιστατικό στον ΣΚΑΙ

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παπανώτας κατά Γερμανού: «Ναταλία μου, δεν είναι έτσι» - Εκνευρίστηκε με αφορμή το περιστατικό στον ΣΚΑΙ

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται πρόβαλλαν στο Happy Day. Ο παρουσιαστής καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού μίλησε και για το περιστατικό με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ, όπου προκάλεσε μεγάλο σάλο και είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί η εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

«Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και δεν έχω κάνει κανένα λάθος και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ενσυνείδητα. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να βλάψω κάποιον με τις δηλώσεις μου. Αν έχω αδικήσει κάποιον είναι χωρίς πρόθεση. Εγώ είχα την ευθύνη, απολογήθηκα, τιμωρήθηκα, δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, ήταν ένα λάθος τεράστιο που το πλήρωσα και οικονομικά και επαγγελματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η ερώτηση που του έκανε η Ναταλία Γερμανού, εκνεύρισε τον Δημήτρη Παπανώτα, καθώς όπως ανέφερε δεν έφταιγαν όλοι στο πλατό.

Το σχόλιο του Παπανώτα για την Γερμανού

«Εγώ τη Ναταλία την αγαπάω πάρα πολύ. Κακώς το έθιξε το θέμα – αν θέλετε την άποψή μου- γιατί δεν ήξερε τις παραμέτρους. Φάνηκε ότι δεν ήξερε τις παραμέτρους. Όταν λέει ότι “εσύ έφαγες όλη τη λάσπη, ότι ήσασταν πέντε”, Ναταλία μου, δεν είναι έτσι γιατί δεν αποφασίζαμε και οι πέντε. Ο Γιώργος το είπε βέβαια. Καλό θα ήταν κάποια θέματα που είναι λεπτά να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους.

Το ψιλοείπε και ο Γιώργος ότι ο ένας έπαιρνε την απόφαση, ήξερε την σκαλέτα αλλά κληθήκαμε όλοι μαζί να το πληρώσουμε και αυτό ήταν άδικο.

Εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος σε όλη τη θεματολογία που παρουσίαζε ο συγκεκριμένος συνάδελφος (σ.σ. Φρίξος Δρακοντίδης) σε αυτή την εκπομπή. Είχα εκφράσει την αντίρρησή μου ότι αυτά τα θέματα δεν είναι για αυτή την εκπομπή. Ο Γιώργος ανέλαβε την ευθύνη με έναν τρόπο όμως Ναταλία μου, δεν έφαγε όλη τη λάσπη.

Είναι ακόμα πιο τραγικό να μην μπορείς να αποφασίσεις και να τρως και όλη τη λάσπη».

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Λιάγκα στην Γερμανού

«Έχουν έρθει τα social media κι έχουν κάνει πολύ καλό αλλά και κακό. Πολλές φορές δεν κρίνουμε τους ανθρώπους βάσει της άποψής τους αλλά βάσει της άποψης άλλων ανθρώπων για αυτούς, το οποίο κάποιος μπορεί να το παρανόησε ή να το διαστρέβλωσε. Αυτός που θα ακολουθήσει κάτω από μια ανάρτηση, δεν θα κάτσει να δει τι είπες αλλά θα βρίσει επειδή το κάνει ο άλλος. Πλέον φιλτράρουμε περισσότερο πια τι θα πούμε…

Το τηλεοπτικό bullying που έχω φάει εγώ, δε νομίζω να το έχει φάει άλλος στην Ελλάδα. Εγώ π.χ. δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ή να έχει κάποια παραπάνω κιλά για να κάνω νούμερα. Απομόνωσαν κάτι κι είπαν ότι ο Γιώργος δεν θέλει να βλέπει τους χοντρούς.»

Για τα σχόλια που έχει κάνει για τη Ναταλία Γερμανού: «Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και τα έλεγα για πλάκα. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε… Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας; Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση.»