Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου» - Νέες δηλώσεις για το βίντεο που έφερε αντιδράσεις

«Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου» - Νέες δηλώσεις για το βίντεο που έφερε αντιδράσεις

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βίντεο που ανέβασε πριν κάποιους μήνες για τις "αξύριστες μασχάλες" το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

H ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοια έκταση το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ τόνισε πως δε θα άλλαζε τα λεγόμενά της αλλά το ύφος με το οποίο τα είπε.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Δεν κρύβομαι, λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου. Δεν κάνω πίσω στα πιστεύω και τις απόψεις μου. Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή, είμαι πάντα μέσα στα πλαίσια, χρησιμοποιώ πάντα ευγένεια, δεν προκαλώ και δεν θέλω να θίξω κανέναν.

Παρατήρησα την ανάγκη των γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματος τους, την στιγμή που οι γυναίκες έχουν δώσει αγώνες. Η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ξυρίζεται ή όχι και εγώ έχω σημεία του σώματος που δεν είμαι ευχαριστημένη.

Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ανοιχτά ότι θέλει του, ειδικά όταν δεν μειώνει, δεν προσβάλει, δεν υβρίζει μπορεί να πει άνετα την άποψη του. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω.

Απορώ πραγματικά γιατί πήρε τόση έκταση το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και παρατήρησα πως όλες οι εκπομπές το έπαιξαν το βίντεο με αρνητική προέκταση. Δεν έπαιξε σχόλιο από κάποιον χρήστη που συμφωνούσε μαζί μου. Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και την οικογένεια μου. Έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού μου», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Εξωφρενών η Κατερίνα Καινούργιου με την Λατινοπούλου

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (22/9) η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, με πολύ αιχμηρό τρόπο.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η υποστηρικτική της θέση προς την Σοφία Μουτίδου για το βίντεο με τους ομοφυλόφιλους με την Κατερίνα να δηλώνει πόσο απαράδεκτη είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Εντάξει, είναι υπέρ της Σοφίας Μουτίδου, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με τη Λατινοπούλου. Δεν με αφορά η Λατινοπούλου.

Το ότι η Λατινοπούλου είναι υπέρ κάτι δείχνει. Αλλά εμένα αυτή τη στιγμή δεν με αφορά να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Και πέρυσι, από προσωπική επιλογή και σε συνεργασία με την ομάδα δεν ήθελα ποτέ να σχολιάσω τη συγκεκριμένη γυναίκα. Για μένα είναι απαράδεκτη».