Εκνευρισμένος ο Ιώαννης Παπαζήσης στην κάμερα του MEGA - «Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσα»

Ξέσπασε μετά τις συνεχείς ερωτήσεις που του κάνουν για το χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκνευρισμένος ο Ιώαννης Παπαζήσης στην κάμερα του MEGA - «Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσα»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ξέσπασε με αφορμή τι συνεχείς ερωτήσεις που του κάνουν για το χωρισμό του με την Βανέσα Αδαμοπούλου, που έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz μετά από 15 χρόνια.

«Όλη μου την επαγγελματική πορεία, από το 2006 έως το 2012 την έχω σβήσει ολοκληρωτικά από μέσα μου, έκανα πράγματα που δεν μου άξιζαν», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Πάλευα να πείσω το Νίκο Περάκη να κόψει την ατάκα «Πάμε πόλεμο» με την οποία ήταν ο μονός που γελούσε στις πρόβες και έμεινε μέχρι σήμερα… Αυτή είναι η μαγεία του Νίκου Περάκη. Βλέπει την ταινία πριν καν τη γυρίσει».

Το ξέσπασμα του Παπαζήση για τον χωρισμό του με την Αδαμοπούλου

«Δεν σας αφορά η σχέση μας (με τη Βανέσα Αδαμοπούλου) γιατί δεν ξέρετε την ιστορία μας όλα αυτά τα χρονιά. Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι που ακούσατε…. Δε ζω μέσα στην ελληνική σόουμπιζ, εγώ δουλεύω και είμαι αλλού, επομένως δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου», είπε.

Και συνέχισε: «Παλιότερα, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, θύμωνα με όσα γράφονταν για μένα και έπαιρνα τηλεφωνά στα «κίτρινα» περιοδικά. «Θεωρούσα τόσο κιτς, παλιό και βλακώδες εκείνο το δελτίο ειδήσεων που μας έκραζε χωρίς λόγο εμένα και άλλους ηθοποιούς. Είχα σπάσει μια κάμερα στο αεροδρόμιο γιατί με κυνηγούσαν, ενώ τους είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω», πρόσθεσε.

«Πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς»

«Πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά. Είμαι παρών όσο μπορώ. Αλλά είμαι πολύ τυχερός που η Βανέσα είναι μια σπουδαία μαμά και ελέγχει τα πάντα. Είναι ο κινητήριος μοχλός. Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Η μητέρα του παιδιού μου. Η δεύτερη μητέρα της ζωή μου. Έτσι είναι. Η πρώτη η μητέρα μου και η δεύτερη η μητέρα του παιδιού μου. Η μαμά είναι η ζωή.

Εννοείται τη θαυμάζω, την αγαπάω. Τα πάντα. Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου. Έτυχε να μείνει έγκυος. Άρα τι πιο ωραίο, με μια γυναίκα που αγαπάς τόσο να κάνετε ένα παιδί και να προχωρήσει η σχέση. Υπήρχε και υπάρχει τρομερή υγεία σε αυτή τη σχέση.

Η συζήτηση που είχαμε κάνει είναι ότι με το παιδί θα ολοκληρωθεί όλο αυτό το πράγμα, ό,τι και να συμβεί στη δική μας σχέση και ζωή. Πάντα τα βλέπαμε πολύ απλά τα πράγματα στη συγκεκριμένη σχέση. Ακόμη θέλω να κάνω πολλά παιδιά. Έλεγα πάντα ότι θα ήθελα να φτιάξω μια κλασική οικογένεια. Αν τύχαινε στη ζωή μου εγώ θα ήθελα. Δε θα βάλω σκοπό να κάνω και άλλο παιδί. Αν τύχει θα κάνω. Δε ξέρω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Παπαζήσης.