Ράνια Θρασκιά για τον χωρισμό της - «Τίποτα δεν είναι εύκολο...»

«Είναι ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή οικογένειας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράνια Θρασκιά για τον χωρισμό της - «Τίποτα δεν είναι εύκολο...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA μίλησε η Ράνια Θρασκιά η οποία έκανε μια αναδρομή στις περιόδους της ζωής της, από το τηλεοπτικό της ξεκίνημα μέχρι τον ερχομό των παιδιών της και τον χωρισμό της. Μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει την άποψή της πριν από λίγο καιρό και για το κίνημα #metoo.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά πια, έχουμε έτσι μια σχέση η οποία περιλαμβάνει πολύ διάλογο και κουβέντα. Μου μιλάνε όταν τους αρέσει κάτι ή δεν τους αρέσει κάτι. Όλα αυτά αποτελούν αφορμές για διάλογο γιατί τα αγόρια δεν είναι και τα πιο επικοινωνιακά».

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Έχω όνειρα και σκέψεις όπως κάθε γονιός, αλλά κάπως περιορίζομαι να τα επικοινωνώ με τους ενήλικους, με τους μπαμπά τους ή με ενήλικους ανθρώπους και όχι με εκείνα», συμπλήρωσε.

Όσο για την περίοδο από τον χωρισμό της και μετά, ανέφερε: «Τίποτα δεν είναι εύκολo, μετά από χρόνια μπορεί κάποιος να ξεχνάει τις μικρές εύκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση, θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας γιατί το ζευγάρι χωρίζει αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνει ποτέ. Θα έλεγα πως σε αυτή τη φάση η ζωή μου ήταν ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή της οικογένειας».

Οι δηλώσεις της Ράνιας Θρασκιά

Χαρές στο σπίτι της Ράνιας Θρασκιά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει σήμερα, Τρίτη, η οικογένεια της Ράνιας Θρασκιά, αφού σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε η ίδια πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια ήρθε στην ζωή ο γιος της, Δονύσης.

Μέσα από το προφίλ της, μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την στιγμή αυτή δημοσιεύοντας την τούρτα του μικρού και γράφοντας σαν λεζάντα κάτω από την φωτογραφία: "Το πιο μεγάλο της ζωής μου ταξίδι, εκτείνεται στο άπειρο..."

Εννοείται πως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή από τους followers της! Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ξεσήκωσε επίσης θύελλα αντιδράσεων με αυτήν εδώ την φωτογραφία!