Ο Μιχάλης Οικονόμου παντρεύτηκε τον σύντροφο του, Γιώργο Μακρή

Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Μιχάλης Οικονόμου παντρεύτηκε τον σύντροφο του, Γιώργο Μακρή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Μιχάλης Οικονόμου καθώς παντρεύτηκε με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή και συγκεκριμένα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» ήταν αυτός που γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη».

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό ενώ έχουν και ένα παιδάκι τριών ετών, με την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται με τον γάμο τους.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου για τον γάμο του με τον Γιώργο Μακρή

«Θέλω να διαφυλάξω το παιδί μου από κακεντρεχή σχόλια»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) ο Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του και στην προσπάθεια που καταβάλει μαζί με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή, ώστε να προστατεύσουν το παιδί από κακεντρεχή σχόλια.

Ο γνωστός ηθοποιός σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή και για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επίσης ηθοποιό, αγαπημένο του, Γιώργο Μακρή.

«Προσπαθώ να μη μιλάω πάρα πολύ για το παιδί μου. Έχω μιλήσει γι’ αυτό σε κάποιες συνεντεύξεις, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η ορατότητα ομόφυλων ζευγαριών που θέλουν να γίνουν γονείς και το δικαιούνται. Επειδή το παιδί μεγαλώνει και πάει παιδικό σταθμό, θέλω να το διαφυλάξω πια από κακεντρεχή σχόλια που υπάρχουν. Μπορεί να πω κάτι σε εσάς και να το πάρουν μετά 100 ιστοσελίδες και να το πολλαπλασιάσουν.

Δεν το αποφάσισα μόνος μου αλλά με τον σύντροφό μου Γιώργο Μακρή που είναι και συνάδερφος και έχει απόψε πρεμιέρα με το “Τρίτο Στεφάνι”. Νομίζω ότι η αλλαγή που είναι ουσιαστικό να γίνει πρέπει να συμβαίνει στην καθημερινότητα, στο σχολείο, στους συγγενείς, στον μικρό κύκλο. Θέλω πλέον να το διαφυλάξω», είπε χαρακτηριστικά.