Γέννησε πριν την Κατερίνα Στικούδη αλλά έγινε γνωστό σήμερα

Μεγάλες χαρές για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γέννησε πριν την Κατερίνα Στικούδη αλλά έγινε γνωστό σήμερα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία την περασμένη Κυριακή (17/10) έγινε μαμά για πρώτη φορά. Δύο μέρες πριν ωστόσο, ένα ακόμα ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι που απέκτησε παιδί πριν την Κατερίνα Στικούδη

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Σωκράτη Διούδη και την αγαπημένη του Χριστίνα. Το ευτυχισμένο ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή (15/10).

Σε σχετική του ανάρτηση το μαιευτήριο «Ρέα» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Διούδης Σωκράτης και η Ιπλικτσόγλου Χριστίνα, καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στην Κλινική ΡΕΑ. Η μητέρα και το νεογέννητο κοριτσάκι χαίρουν άκρας υγείας».

Σωκράτης Διούδης παιδί

"Είχε έναν δύσκολο τοκετό" - Ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

Η Κατερίνα Στικούδη λίγα 24ωρα πριν έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη! Λες και το ήξερε ο Κοκλώνης και την γέμισε με δώρα πριν από λίγες ημέρες... Η αγαπημένη performer και ο σύζυγός της δεν έβλεπαν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους και πλέον απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί του.

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.