Αρραβωνιάστηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ - Το λαμπερό μονόπετρο

Full in love

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αρραβωνιάστηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ - Το λαμπερό μονόπετρο

Τον ερωτά τους επισφράγισαν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ καθώς οι δυο τους αποφάσισαν πως έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσουν την σχέση τους με τον πιο ευχάριστο τρόπο μιας και αρραβωνιάστηκαν. (Δείτε εδώ κι άλλες στιγμές μαζί)

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, ο ντράμερ των Blink-182 πέρασε δαχτυλίδι –και μάλιστα εντυπωσιακό- στη γνωστή σε όλους μας Kardashian, σε ένα δείπνο που υπήρχαν μόνο άνθρωποι της οικογένειάς τους.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το Page Six, ο Τράβις Μπάρκερ έκανε πρόταση γάμου στην Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στην παραλία του ξενοδοχείου Rosewood Miramar Beach. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας «για πάντα (forever)» στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Κόρτνεϊ - Μπάρκερ: Αρραβώνας

Αρραβωνιάστηκε η Κόρτνεϊ

Μπάρκερ - Η πρόταση γάμου

Το δαχτυλίδι της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Δείπνο για την Καρντάσιαν και τον Μπάρκερ

Λίγα λόγια για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

  • H Κόρτνεϊ Μέρι Γκαϊανέ Καρντάσιαν (Kourtney Mary Gayane Kardashian, 18 Απριλίου 1979) είναι Αμερικανίδα - αρμενικής καταγωγής, τηλεοπτική προσωπικότητα, πιο γνωστή για τη συμμετοχή της στο οικογενειακό reality "Keeping Up with the Kardashians".
  • Με τις αδελφές Κιμ και Κλοέ, ασχολείται με τη βιομηχανία λιανικής και μόδας. Έχουν ξεκινήσει διάφορες συλλογές ενδυμάτων και αρωμάτων. Επιπλέον, κυκλοφόρησαν το βιβλίο Kardashian Konfidential το 2010
  • Η Κόρτνεϊ και οι αδελφές της είναι δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα οποία αποκομίζουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους διαφημίζοντας προϊόντα όπως αθλητικά παπούτσια, προϊόντα ομορφιάς, Coca-Cola και συνταγογραφούμενα φάρμακα για τα οποία πληρώνονται (το 2016) με 75.000-300.000 δολάρια ανά ανάρτηση στο Instagram, το Facebook και το Twitter, σύμφωνα με το CBC Marketplace.
  • Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Σκοτ Ντίσικ, με τον οποίο απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Τον Μέισον Ντας (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2009), την Πενέλοπε Σκότλαντ (γενν. 8 Ιουλίου 2012) και τον Ρέιν Άστον (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2014). Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης.