Η άκρως τρυφερή ανάρτηση του Στέλιου Κρητικού με τα παιδιά του

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η άκρως τρυφερή ανάρτηση του Στέλιου Κρητικού με τα παιδιά του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Στέλιος Κρητικός μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο καθώς πρόσφατα έγιναν για άλλη μια φορά γονείς αφού υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά του.

Αυτή την φορά λοιπόν τα σχόλια αλλά και τα likes πήραν κυριολεκτικά "φωτιά" αφού η ανάρτηση του Στέλιου Κρητικού είναι άκρως τρυφερή με τα παιδάκια του.

Η φωτογραφία του Στέλιου Κρητικού

Ποιος είναι ο Στέλιος Κρητικός

Γεννήθηκε το 1973 στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε. Σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο μετακομίζοντας στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε με διάφορες ομάδες. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με την υποκριτική.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις ομάδες Φοίβος Κρεμαστής, Μαρκό Μαρκόπουλου, Γλυκά Νερά και Παράδεισος Αμαρουσίου. Το 2006, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο 6Χ6 στη Γερμανία.

Ως ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Επιθυμίες», «Φιλοδοξίες», «Τα κορίτσια του μπαμπά», «L.A.P.D.» και άλλες. Στο θέατρο συνεργάστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή από το 2009 μέχρι το 2016 σε διάφορες παραστάσεις. Έκτος από την συνεργασία τους σε θεατρικά έργα, συνεργάστηκαν και στις τηλεοπτικές εκπομπές «Mega με μία» και «One Mark Show». Το 2018, έλαβε μέρος στο reality επιβίωσης «Survivor» όπου κατέκτησε την 16η θέση στην τελική κατάταξη. Τη σεζόν 2019-2020, συμμετείχε μαζί με τον γιο του Μιχαήλ-Άγγελο στο ταξιδιωτικό reality του Star Channel «Globetrotters».

Έχει κάνει δύο γάμους. Με την πρώτη του σύζυγο, Μαρίτα, απέκτησε δύο γιους: τον Μιχαήλ-Άγγελο (γενν. 2000) και τον Άρη (γενν. 2003). Με την δεύτερη του σύζυγο, Κάτια Παπαδοπούλου, απέκτησε μια κόρη, την Κόμησσα (γενν. 2016). Σήμερα(22/05/2021) μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Tik Tok μας ανακοίνωσε ότι η σύζυγος του Κάτια ειναι εγκυος στο 2ο παιδι της και στο 4ο για τον γνωστό ηθοποιό.