Πολύ ευχάριστα νέα για την Κάτια Ζυγούλη - Επιστρέφει στην τηλεόραση

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την Κάτια Ζυγούλη - Επιστρέφει στην τηλεόραση

Πριν από λίγο "έσκασαν" τα ευχάριστα για το γεγονός πως η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ 2. Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή της θα ονομάζεται «Ιστορίες Όμορφης Ζωής».

Η ίδια, θα κρατάει συντροφιά στο κοινό τα Σαββατοκύριακα με μόδα αλλά και θέματα καθημερινότητας που μας αφορούν. Μάλιστα, η πρεμιέρα της θα γίνει αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 19.00 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τις «Ιστορίες Όμορφης Ζωής»

Οι Ιστορίες Όμορφης Ζωής με την Κάτια Ζυγούλη και την ομάδα της έρχονται για να ομορφύνουν και να εμπνεύσουν τα Σαββατοκύριακα μας ανοίγοντας έναν νέο κύκλο αφιερωμένο σε όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας αλλάξουν και να μας κάνουν να δούμε τη ζωή… πιο όμορφη, με αλήθεια, χιούμορ και αισιοδοξία.

Κάτια Ζυγούλη - Ανακοίνωση ΕΡΤ 2

«Χαίρομαι που τον Σάκη τον θέλουν όλες»

Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά καθώς και στην ζωή τους στην διάρκεια της καραντίνας.

Η αγαπημένη οικογένεια μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της στα social media και έτσι σήμερα η Κάτια Ζυγούλη εξήγησε πώς κυλάει η μέρα τους.

«Στο τέταρτο παιδί ήταν όλα διαφορετικά. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά αρχίζεις σιγά – σιγά και ισορροπείς και μοιράζεις την ενέργειά σου. Εμείς οι μαμάδες έχουμε κάτι κεραίες και ένα ένστικτό κι όταν δεις ότι κάτι δυσλειτουργεί πρέπει να πας να δεις τι γίνεται.

Έχω επιλέξει να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Όταν γυρνάς σπίτι μετά τη δουλειά εγώ έχω ενέργεια και χαρά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη ημέρα, φορτίζεις. Πέρα από τη μητρότητα θέλεις και κάτι ακόμα, πρέπει να υπάρχει ισορροπία.

Και τα τέσσερα παιδιά κάνουν τηλεκπαίδευση. Τον μικρό δεν τον πιέζω. Στη μεγάλη έχει λειτουργήσει θετικά, γιατί είδε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Οπότε έχει αποφασίσει να προσηλωθεί στους βαθμούς της και να γίνει καλύτερη μαθήτρια. Μπαίνει μόνη της, είναι αυτόνομη. Από την καραντίνα και έπειτα, πριν την κυνηγούσα κιόλας. Δεν μπορώ να κάτσω μαζί τους, κάνω άλλα πράγματα, κυνηγάω τον μικρό.

Τα μεσαία είναι η πιο δύσκολη περίπτωση γιατί και εγώ ως μητέρα διχάζομαι πολύ. Είναι στιγμές που λέω ότι δεν είναι δυνατόν να πιέζω τα παιδιά να κάτσουν μπροστά στον υπολογιστή τόσες ώρες… Κάποια στιγμή ξεφεύγουν και τα βλέπω να τρέχουν μέσα στο σπίτι και λέω "όπα μαζευτείτε πάλι πίσω, μπροστά στις οθόνες". Εγώ δεν είμαι ακουστικός τύπος και ένα από τα παιδιά μου έχει το ίδιο θέμα.

Είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει τρόπους δημιουργικούς να περνάμε καλά. Ο Σάκης έχει εισάγει στη ζωή τους τη ζωγραφική. Έχει κάνει το σαλόνι ατελιέ ζωγραφικής, τους έχει βάλει μουσικά όργανα για να μάθουν μουσική. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει διαρκώς να μαθαίνει νέα πράγματα», είπε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

«Ζηλεύεις που θεωρητικά τον Σάκη τον θέλουν όλες οι γυναίκες; Σε ενοχλεί αυτό;», ρώτησε η παρουσιάστρια για να πάρει την απάντηση με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Που τον θέλουν όλες; Το χαίρομαι!».