Αγγελική Δημητρακοπούλου: «Έχασα τον μπαμπά μου από...» - Θλίψη για την ηθοποιό

«Δεν το εύχομαι σε άνθρωπο να του συμβεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Δημητρακοπούλου: «Έχασα τον μπαμπά μου από...» - Θλίψη για την ηθοποιό

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Δημητρακοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, «Λόγω Τιμής» - δείτε το τελευταίο επεισόδιο - μίλησε για το θάνατο του μπαμπά της από κορωνοϊό το καλοκαίρι που μας πέρασε.

«Έχασα τον μπαμπά μου τον Ιούνιο από τον κορωνοϊό. Δεν το εύχομαι σε άνθρωπο να του συμβεί. Για δυόμιση μήνες, που πήγε στον Ευαγγελισμό στην αρχή και στη συνέχεια σε ένα άλλο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να τον δω. Δεν ήξερα πως είναι», ανέφερε αρχικά.

«Στο Λόγω Τιμής εγώ και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, που ήμασταν οι πιο μικροί, πήγαμε με μια νεανική ορμή και ένα κέφι χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Νομίζω ότι άργησα πάρα πολύ να καταλάβω την απήχηση που είχε στον κόσμο το σίριαλ», συνέχισε για την συμμετοχή της.

«Πολύ περισσότερο μεγαλώνοντας κατάλαβα την απήχηση που είχε το Λόγω Τιμής στον κόσμο και με συγκινούσε πολύ» πρόσθεσε.

Η συνέντευξη της Αγγελικής Δημητρακοπούλου

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Είναι από τις ηθοποιούς που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το 1996 σε ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, το “Λόγω τιμής” της Μιρέλας Παπαοικονόμου, με συμπρωταγωνιστές της τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη τον Άλκη Κούρκουλο, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Άρη Πυρπασόπουλο, την Χριστίνα Αλεξανιάν. Μετά συνέχισε για αρκετά χρόνια να υπηρετεί την υποκριτική μέχρι που το 2005 αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μια νέα ζωή!

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου, απέκτησε δυο υπέροχα κόρες και έγινε σχεδιάστρια μόδας! Μαζί με τον σύζυγό της Ορέστη Καμπερίδης αποφάσισαν να δημιουργήσουν όμορφα ρούχα και αξεσουάρ για τις γυναίκες και έχουν εδώ και χρόνια τη δική τους εταιρεία ρούχων με το ευρηματικό όνομα “Mummy’s boyfriend”!